Ungureanu: Băsescu nu l-a lăudat pe Ponta, ci a avut o adresare extrem de ironică

Mihai Răzvan Ungureanu, Partidul Forţa Civică
Mihai Răzvan Ungureanu, Partidul Forţa Civică (Epoch Times România)

Faptul că preşedintele Băsescu a mulţumit Guvernului Ponta pentru modul în care a condus ţara nu este o laudă, ci o ironie, consideră preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu. Cuvintele şefului statului nu ar trebui interpretate drept un semn de apreciere, iar "domnul Ponta înţelege mai greu umorul preşedintelui", a mai menţionat Ungureanu.

"Când lauzi pe cineva că nu a făcut rău, nu e laudă. Lauzi repetentul că a venit la ore (…) că a venit la extemporal şi a luat nota trei. E o ironie foarte groasă. Ponta înţelege mai greu umorul preşedintelui. Domnul preşedinte nu l-a lăudat, să fie clar, a avut o adresare extrem de ironică la adresa domnului Ponta", a spus Ungureanu.

Şeful Forţei Civice mai este de părere că preşedintele e dezamăgit de acţiunile Guvernului, care este condus de "baronii PSD", iar "Ponta este lăsat doar să explice hotărârile luate de baronii din partid".

Preşedintele Traian Băsescu a făcut mai multe comentarii vineri legate de situaţia economică a României şi a mulţumit guvernelor Boc, Ungureanu şi Ponta.

"Am trăit cu toate cele trei guverne şi încerc să dau fiecăruia ce-i al lui. Guvernul Boc a pus interesul naţional deasupra interesului de partid şi practic şi-a sacrificat voturile pentru a restabili echilibrul macroeconomic al ţării, pentru a da şanse la reluarea dezvoltării, pentru a reda românilor demnitatea. O ţară care împrumută bani de la Fond ca să-şi plătească salariile cu pensiile nu e o ţară cu cea mai bună reputaţie", a afirmat Băsescu.

Guvernului Ungureanu i-a mulţumit pentru că "nu a afectat parcursul de recuperare şi de recuperare a dezechilibrelor", la fel şi Guvernul Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne