Valentino Rossi, accidentat în timpul unui antrenament de motocros

Pilotul italian a fost rănit într-un accident produs în cursul unui antrenament de motocros, el fiind internat de urgenţă într-un spital din Rimini.
Pilotul italian Valentino Rossi.
Pilotul italian Valentino Rossi. (MotoSponsor‏/twitter)

Multiplul campion mondial de motociclism viteză, Valentino Rossi, a suferit un grav accident, joi seara, în timpul unui antrenament de motocros, acesta fiind transportat de urgenţă la spital pentru investigaţii. El s-a ales cu traume toracice şi abdominale uşoare, conform declaraţiilor făcute de cei de la Yamaha, pilotul italian urmând să fie supus unor noi investigaţii în cursul zilei de azi.

"Rossi a suferit un uşor traumatism toracic şi abdominal..nicio fractură nu a fost detectată şi niciun traumatism serios nu a fost descoperit. Un nou buletin medical va fi publicat vineri la prânz", se arată în comunicatul team-ului japonez.

În vârstă de 38 ani, Valentino Rossi participa la o reuniune de motocros de la Monavio, provincia Pesaro e Urbino. El ocupă în prezent locul 3 în clasamentul actualei ediţii a Campionatului Mondial de motociclism viteză. Palmaresul său numără nouă titluri de campion mondial, între care şapte la clasa-regină motogp (fostă 500 cmc).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport