Vasile Blaga, în vizită la DNA

Procurorii DNA l-au invitat la audieri pe co-preşedintele PNL Vasile Blaga într-un dosar în care are calitatea de martor.
Vasile Blaga
Vasile Blaga (Epoch Times România)

UPDATE. Surse judiciare au declarat, pentru HotNews.ro, că dosarul în care a fost audiat Vasile Blaga nu vizează de fapt accidentul de maşină. Ar fi vorba de un dosar de mită la IJP Bihor.

* * *

UPDATE. Procurorii DNA au descins, luni dimineaţa, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Este vizat şeful Inspectoratului, Liviu Popa.

* * *

Liderul PNL Vasile Blaga a fost citat, luni dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Capitală într-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

La intrarea în instituţie, şeful liberalilor a declarat jurnaliştilor prezenţi că a fost citat ca martor într-un dosar deschis în cursul acestui an.

Potrivit Hotnews.ro, după aproximativ jumătate de oră, Vasile Blaga a plecat de la DNA precizând că dosarul respectiv vizează un accident uşor produs pe 5 septembrie 2016. La acea dată, maşina lui Blaga, un BMW din 2011, a fost implicată într-o tamponare, la volan aflându-se chestorul Liviu Popa, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor.

Copreşedintele PNL a explicat că el este cel care i-a solicitat chestorului să scoată maşina din când în când pentru că este vorba despre un autovehicul vechi care nu e bine să stea nepornit o perioada îndelungată de timp. Accidentul a fost unul uşor, rezultând într-un far spart şi bara de protecţie îndoită.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne