Victor Ponta, în "vizită" la DNA

Victor Ponta
Victor Ponta (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Capitală pentru a da declaraţii în calitate de martor într-un dosar de corupţie.

Întrebat de presă la ieşirea din sediul instituţiei despre recentele sale declaraţii cu privire la compania Tel Drum din Teleorman, fostul premier a replicat că nu duce bătălia politică cu arme judiciare.

"Eu ştiu cel mai bine, pe pielea mea, diferenţa între politică şi justiţie. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Deci, nu am niciun fel de dorinţă, nici nu mă ocup cu denunţuri, delaţiuni, am fost chemat ca martor. Am spus ceea ce ştiu. Eu nu duc bătălia politică cu arme judiciare, că s-a dus împotriva mea bătălia politică cu arme judiciare. Şi nu mi-a plăcut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac", a declarat Ponta, citat de Agerpres.

Întrebat dacă e defavorabilă depoziţia sa liderului PSD Liviu Dragnea, Ponta a precizat: "Nu, să fim serioşi".

"Am fost invitat ca martor şi am spus normal adevărul despre lucruri la care am participat din funcţia de Prim Ministru - restul e cancan sau dezinformare", a scris ulterior Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne