Viorica Dăncilă, de râsul poliţiştilor. Godină şi Berbeceanu o parodiază. Viral

Gafele Vioricăi Dăncilă au ajuns de notorietate publică, internetul vuind de fiecare dată după ce premierul derapează lingvistic. Mai nou, Marian Godină a intrat şi el în hora celor ce o taxează pe şefa Guvernului pentru modul în care vorbeşte/citeşte de pe foi.
Marian Godină şi Traian Berbeceanu
Marian Godină şi Traian Berbeceanu (Facebook)

Cunoscutul poliţist Marian Godină a reuşit din nou să devină viral cu o postare în care ironizează celebrele gafe ale premierului Dăncilă. Mai exact, Godină a postat o fotografie cu el dăruindu-i lui Traian Berbeceanu, care îi este naş de cununie, seminţe de roşii, ceapă şi varză, acestea fiind, chipurile, cadou de ziua comisarului DIICOT.

Cadoul este, evident, o trimitere la vizita premierului la Păpa Francisc, căruia Dăncilă i-a dăruit seminţe de legume româneşti. Godină nu se rezumă însă la atât, ci o taxează pe Dăncilă şi pentru "Make a photo" scos pe gură de Dăncilă la vizita premierului croat.

"Diar mistăr naşu, aim veri praud of dis oportuniti end for iur bărdei ai ghiv iu ă prezent.
Bicăz lităl mani, ai ghiv iu decât şom sămânţe de tomeitos, uait ceapă end varză.
Nau, hai să meic ă foto şi la mulţi ani!", scrie Godină sub fotografie.

Comentariile la postare au fost pe măsura acesteia:

"Să vedem şi noi protocolul de colaborare, că în plicurile alea pot să fie la fel de bine seminţe de mac.", scrie Felix.

"Seminţele este din viitorul 20-20 sau cum se mai zice la noi "twenty- twitty"?", adaugă Gabriel.

"Ceapa, varza şi roşiile sunt legume nevinovate pe lângă cele din guvern. „Iarba rea din holde piară/Piară duşmanii din ţară”, opinează Sinpen.

"Ecsălănt ior ingliş, *decât* că trebuia scris "ICSPECT ceapă end varză" şi nu "UAIT ceapă end varză"..., îl sfătuieşte Cristina pe Marian.

"Să vă fie ruşine. Decât. Orice om ie frică când voi doi faci miştoc. Avem salarii pentru salarii şi pensii şi voi luaţi lumea în râs. În 20 20 nu veţi mai avea pentru că suntem înaintea lu Germania şi primii în Europa. Sac.", adaugă Ciprian.

"Mi-a luat ceva să citesc semn că nu sunt la fel de educată precum Viorica! Dar mă mândresc cu asta! Nu aş putea să citesc de pe foi în stilul ăsta! Sănătate!", îi urează Andreea lui Marian.