Viorica Dăncilă, gafă de senzaţie la dezbaterea moţiunii: "Nu o să-mi dau demisia din premier"

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă s-a remarcat printr-o gafă de senzaţie, joi, la dezbaterea pe moţiunea de cenzură care ar putea să ducă la căderea Guvernului.

Gafa a venit la finalul dezbaterii, când şefa PSD le-a dat o replică liderilor politici care au criticat Executivul. Astfel, Viorica Dăncilă a ţinut să precizeze că nu ar fi ameninţat vreodată cu dosare penale şi că nu îşi va da demisia “din premier”.

"Doamna Turcan, ameninţarea cu dosare penale, la care aţi făcut referire: nu mi-aş permite niciodată, dar niciodată să fac acest lucru, pentru că aş avea impresia că sunt de acord cu ceea ce a făcut liderul dvs de partid, dosar penal pentru înaltă trădare pentru un parteneriat strategic. Dumneavoastră puteţi să vă daţi lecţiile în acest domeniu. Noi urâm acest lucru şi nu-l vom face niciodată. Nu am ameninţat cu dosare penale. […]

Domnule Ponta, e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie: nu o să trădez niciodată acest partid, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dvs, să stau în picioare chiar când acest partid trece printr-o criză. Nu o să-mi dau demisia pe Facebook şi nu o să-mi dau demisia din premier fără a vorbi cu membrii partidului. Nu aţi înţeles un lucru: poate o parte din colegi i-aţi minţit şi i-aţi făcut să vină alături de dvs. sunt convinsă că îi veţi trăda şi pe ei cum aţi trădat acest partid, cum ne-aţi trădat pe noi toţi. Dar la dvs măsura obrăzniciei şi misoginismului este cunoscută.

Domnule Ponta, aveţi cel puţin bunul simţ, vorbiţi totuşi cu o femeie, ştiu că nu respectaţi pe nimeni, dar vorbiţi totuşi cu o femeie. Aveţi respect faţă de o femeie dacă nu aveţi respect faţă de prim-ministru. Aţi vorbit de salariul de europarlamentar, sunteţi ultimul care să faceţi referire la salariul de europarlamentar, haideţi să fim corecţi până la capăt", a declarat Viorica Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne