Tăriceanu îi cere socoteală lui Maior pentru lipsa investitorilor strategici americani

Se încarcă player-ul...

După trei încercări eşuate de guvernare din partea PSD, în condiţiile în care semnalele date partenerilor externi de către coaliţia PSD-ALDE au condus cea mai mare firmă de rating financiar - Standard & Poor's - să avertizeze România că ar putea reduce ratingul dacă observă politici care ar submina încrederea în stabilitatea relaţiilor dintre puteri.

Cu toate acestea, astăzi, în Senat, Călin Popescu Tăriceanu l-a chestionat pe ambasadorul român la Washington, George Maior, cu privire la numărul investitorilor americani strategici care au venit în ultima perioadă în România.

Întrebarea a survenit pe fondul părerilor critice exprimate de Tăriceanu, la adresa ambasadorului, după ce acesta a ieşit în public în scandalul Giuliani, demontând poziţia exprimată de Rudolf Giuliani ca fiind un produs al activităţii de lobby.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale