Accident bizar la Piteşti. Un tânăr spulberă un grup de oameni cu maşina

O femeie a murit şi alte cinci persoane au ajuns la spital, după ce un tânăr a intrat cu maşina în plin în ei, în timp ce aceştia luau masa.
(photos.com)

Un tânăr a intrat din plin cu maşina într-un grup de oamenii, în curtea fabricii la care lucra, omorând o persoană şi trimiţând alte 5 la spital, relatează digi24.ro.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani ar fi fost concediat în această dimineaţă de la societatea comercială respectivă, după care ar fi luat maşina BMW din parcare şi ar fi intrat în curte, trecând de un gard şi îndreptându-se către o zonă de mese, unde mai mulţi angajaţi mâncau. Fabrica unde a avut loc incidentul produce componente auto, este privată şi este situată în zona de centură a municipiului Piteşti

Persoana care a decedat era o femeie de cetăţenie sârbă. De asemenea, trei răniţi sunt de cetăţenie sârbă, veniţi la fabrică pentru un stagiu de formare profesională.

Şoferul este audiat la această oră de poliţişti, oamenii legii deschizându-i acestuia dosar penal pentru omor din culpă şi pentru vătămare din culpă. Dacă se va dovedi că tânărul a intrat intenţionat în colegii săi, încadrarea va fi schimbată.

Prefectul judeţului, Emilian Dragnea, a declarat la Digi24 că din primele informaţii, se pare că este vorba despre o acţiune teribilistă a unui tânăr aflat la volanul unei maşini de putere. "Nu avem o certitudine", a adăugat prefectul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură