Actorul australian Sunny Burns, confundat pe mass media socială cu un suspect în atacul din Bangkok

Actorul australian Sunny Burns (st) şi un suspect în atacul cu bombă din Bangkok, ce a fost surprins de CCTV.
Actorul australian Sunny Burns (st) şi un suspect în atacul cu bombă din Bangkok, ce a fost surprins de CCTV. (Captură Foto)

Un actor şi model australian a fost identificat în mod eronat pe mass media socială ca fiind un suspect în cazul atacului cu bombă din Bangkok, conform News.com.

Sunny Burns a declarat că s-a predat de unul singur poliţiei tailandeze pe fondul unor zvonuri că el ar fi fost bărbatul surprins de CCTV plantând o bombă în apropiere de Altarul Erawan din Bangkok, într-un atac în care au murit cel puţin 21 de persoane şi cel puţin alte 123 au fost rănite.

“Pe mass media socială ei au postat documentele mele de imigrare, au postat unde locuiesc, şi nu am avut altă variantă decât să mă duc la poliţie”, a declarat Burns în cadrul emisiunii Sunrise a postului australian de televiziune Channel Seven.

“Oamenii m-au acuzat că sunt terorist şi că i-am ucis pe cei 20 de oameni şi că am rănit alţi peste 100. Aşa că nu am avut de ales.

“M-am gândit că este vorba de o înscenare. A fost atât de stresant încât a trebuit să mă duc direct la poliţie şi să spun practic: ‘Bună, sunt Sunny şi nu sunt un terorist.’”

Burns, care este puţin cunoscut în Australia dar a turnat un film în Tailanda, a declarat că a fost interogat 6 ore de poliţia tailandeză.

Actorul australian a declarat că poliţiştii l-au chestionat în legătură cu religia sa, unde se afla în momentul atacului şi unde locuieşte în Australia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.