Agenda ascunsa din spatele deceptiei privind incalzirea globala

Un amestec de ceata si fum planeaza in cursul diminetii asupra autostrazii 210, intre Los Angeles si  Pasadena, California.
Un amestec de ceata si fum planeaza in cursul diminetii asupra autostrazii 210, intre Los Angeles si Pasadena, California. (David McNew / Getty Images)

Umanitatea infrunta un pericol fara precedent – criza incalzirii globale. Libertatile noastre sociale, economice si politice infrunta acum cea mai mare amenintare a generatiei noastre.

Pericolul este masiva campanie alarmista a “incalzirii globale” care incearca sa impuna control socialist, globalist asupra natiunilor, companiilor si mediului nostru de viata.

Globalistii si socialistii isi prezinta agenda progresiva ca un raspuns la perceputa amenintare a incalzirii globale generate de om. Alarmistii AGW (anthropogenic global warming – incalzire globala antropogenica) sustin ca temperaturile globale tot mai ridicate sunt cauzate in principal de emisiile de dioxid de carbon (CO2) provenite de la combustibilii fosili.

Fostul presedinte ceh Vaclav Klaus, care a crescut sub comunism, a avertizat ca miscarea pentru mediul inconjurator a fost deturnata de socialist-comunistii care vad in aceasta “miscare verde” pentru salvarea Pamantului o modalitate perfecta pentru a-si deghiza agenda reala: aceea de a-si inrobi concetatenii prin legi si regulamente pentru “protectia” mediului care vor controla fiecare aspect al vietii, muncii si libertatii lor.

El a scris: “Dezbaterea de astazi asupra incalzirii globale este in esenta o dezbatere despre libertate. Ecologisti [rauvoitori] ar dori sa planifice fiecare aspect posibil al vietilor noastre.”

Think tank-ul globalist Clubul Romei (Club of Rome), a publicat in 1993 “Prima Revolutie Globala” care a subliniat in mod clar planurile elitei globale de a folosi criza inventata a “incalzirii globale” pentru a impinge umanitatea inspre scopul lor ascuns – un guvern global, socialist. Limbajul rece dezvaluie planurile propagandistice cinice ale celor care cauta sa impuna asupra tuturor un guvern global si socialist.

“In cautarea [noastra] a unui inamic comun impotriva caruia sa ne putem uni, am ajuns la idea ca poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsurile apei, foametea si altele de acest gen se vor potrivi cu agenda. In totalitatea si interactiunile lor, acest fenomen constituie o amenintare comuna, care trebuie confruntata de toata lumea impreuna.”

Politicile privind incalzirea globala vor reduce in mod inevitabil standardele noastre de viata, in timp ce creeaza noi puteri masive pentru reglementare si control asupra vietilor noastre private si alte afacerilor si companiilor noastre.

Va putea solutia propusa de U.N. IPCC (Comisia Interguvernamentala pentru Schimbarea Climatului din cadrul ONU) de a scade cantitatea de CO2 in mod semnificativ si sa reduca temperatura globala pana in 2010? Raspunsul este NU.

Savantii care sustin politicile de la Kyoto pentru climat recunosc faptul ca reducerea propusa a CO2-ului pentru urmatorii 90 de ani va duce la o scadere a temperaturilor asteptate cu doar o treime dintr-un grad Fahrenheit pana in 2100, dupa un secol de privare economica masiva si reducerea standardelor de viata la nivel global.

Publicarea a mii de date din calculatoarele si emailurile prestigioasei Unitati britanice pentru Cercetare a Climatului a dezvaluit exagerari ale cifrelor, manipulari ale datelor si stergerea fisierelor si informatiilor care i-au facut pe multi sa conteste alarmismul AGW.

Care este motivatia adoptarii unor politici radicale pentru reducererea energiei, a imenselor taxe pentru carbon si pentru a inaspri limitarile libertatii economice ale guvernelor, companiilor si indivizilor? Peter Foster a scris in ziarul canadian National Post, “Cei de stanga sunt inclinati sa creada in schimbarea climatului deoarece ‘solutiile’ acesteia – control central si redistribuire a bogatiei – sunt lucruri pe care deja ei le doresc.”

Prezicerile U.N. IPCC cu privire la incalzirea globala produsa de om depind in intregime de modelele climatice generate pe calculator care sunt incapabile sa prezica corect schimbarea climatului in viitor. Modelele de circulatiei generala (MCG) ce aplicate la centrele pentru studiul climei sunt cele mai bune unelte disponibile pentru a calcula modul in care cresterea cantitatii de dioxid de carbon ar putea afecta negativ nivelurile viitoare de temperatura intre prezent si 2100.

Desi soarele este principalul motor energetic al sistemului nostru solar, modelurile climatice pe calculator nu pot inca sa in considerare radiatiile solare. Totusi, incercarea de a prezice corect climatul viitor al Pamantului in anul 2100 fara a tine cont de influenta norilor, a vulcanilor, a fenomenelor de tip El Nino si a radiatiilor solare este practic imposibila.

Oamenii produc doar 3% din cantitatea anuala de dioxid de carbon. Chiar si U.N. IPCC recunoaste ca daca umanitatea ar inceta in totalitate sa mai arda combustibili fosili, reducerea CO2-ului nu ar duce la o scadere semnificativa a temperaturilor.

Declaratia falsa a Agentiei americane pentru Protectia Mediului (APM) ca CO2-ul este un poluant permite guvernului sa reglementeze taxele si a controleze fiecare aspect al vietii noastre.

Contributia umanitatii la cresterea cantitatii de CO2 este prea mica incat este practic imposibil ca utilizarea noastra de combustibili fosili sa fie cauza majora pentru cresterea perceputa a temperaturii globale cu 1 grad Fahrenheit din 1860 si pana in 1997.

Incepand cu 1998, temperatura globala a continuat sa se raceasca in fiecare an. Profesorul Phil Jones, seful prestigioasei Unitati britanice pentru Cercetare a Climatului, a fost citat in Daily Mail, in 14 februarie 2010, ca afirmand: “In ultimii 15 ani nu a avut loc o incalzire ‘statistic semnificativa.’”

In mod remarcabil, continua racire nu a fost prezisa de nici unul dintre modelurile climatice pe computer ale U.N. IPCC si practic a sters intreaga incalzire globala care a avut loc in timpul secolului trecut, intorcand temperaturile globale la nivelul din anul 1900.

Cu singuranta este momentul sa facem o pauza si sa reevaluam presupunerile noastre in stiinta climatului si politicile energetice propuse.

Grant R. Jeffrey este autorul lucrarii “Deceptia Incalzirii Globale.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură