Anatol Şalaru: Declaraţiile caraghioase ale lui Dodon la adresa României - slugărnicie faţă de Moscova

Slujind Moscova, Igor Dodon nu încetează să sfideze logica şi bunul simţ numărând banii Unirii în buzunarul României şi lansând în spaţiul public concluzii eronate, afirmă Anatol Şalaru.
Unirea R. Moldova cu România
Unirea R. Moldova cu România (libertv.md)

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale din Republica Moldova (PUN), Anatol Şalaru, susţine că Igor Dodon ghidat de gândirea sovietică a lansat în spaţiul public concluzia că România nu poate susţine economic reunificarea cu Republica Moldova, afirmaţie care ar dovedi logica strâmbă ce guvernează deciziile şefului statului.

”În plin elan de non-logică, Igor de Sadova, după o aritmetică doar de el ştiută, a ajuns la concluzia că România nu poate susţine economic reunificarea cu Republica Moldova. Din lipsă de activitate, strunit pe canale doar de Plahotniuc ştiute, sărac de minte şi cu frustrări de preşedinte de colhoz falimentar, Igor Dodon nu încetează a sfida logica dar şi bunul simţ.

Din puţul gândirii sovietice, Igor Dodon, lansează în spaţiul public tot felul de trăznăi, una mai gogonată decât alta, care te fac să te întrebi ce a fost în capul ruşilor atunci când au mizat pe o mârţoagă precum Dodon?”, scrie Anatol Şalaru pe pagina sa de socializare menţionând că preşedintele ar merita să fie întrebat cum reuşesc părinţii să-i plătească ratele la defuncta Bancă de Economii.
În concluzie, preşedintele PUN notează că ieşirile caraghioase ale lui Igor Dodon la adresa României şi a celor care îşi asumă romanitatea nu fac decât să dovedească slugărnicia acestuia faţă de Moscova.

Menţionăm că în cadrul unui interviu acordat recent agenţiei ruse TASS, Igor Dodon a declarat că România nu are suficienţi bani pentru scumpul proiect al Unirii Republicii Moldova cu România, iar Statele Unite ale Americii şi Uniunea Europeană nu vor dori să plătească unificarea, deoarece această schimbare ar putea genera destabilizarea situaţiei în regiune.