Andrei Năstase: Pentru că ne dorim o viaţă mai bună, am votat cu gândul la generaţiile viitoare

Andrei Năstase
Andrei Năstase (Captură Foto / privesc.eu)

Preşedintele partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a menţionat, că duminică 20 octombrie, a votat pentru oameni, pentru principiile şi valorile sale, pentru viitor, specificând că are certitudinea că din această zi „cu toţii vom învinge trecutul pe care ni l-au intoxicat alţii cu minciuni cu fake news şi de azi încolo bineînţeles că punem începutul unui nou început”.

„Sunt sigur că începând de azi chişinăuienii vor demonstra lumii întregi că noi ne dorim o schimbare în bine a lucrurilor. Pentru că ne dorim o viaţă mai bună, ne dorim dreptate, am votat cu gândul la generaţiile viitoare.

Totodată am votat cu certitudinea că de această dată nimeni nu va mai îndrăzni să anuleze votul oamenilor, decizie pe care oamenii liber şi-o exprimă întru-un proces democratic, iar cea mai aspră sancţiune pe care le-o putem da celor care au invalidat anul trecut alegerile este ieşirea noastră masivă la vot”, a declarat Năstase.

Cât despre un al doilea tur de scrutin, liderul Platformei DA a subliniat că trebuie să se înţeleagă că două săptămâni pentru Chişinău înseamnă foarte mult, două săptămâni ar însemna luarea unor decizii prompte amânate mai bine de un an şi patru luni.

„Pe lângă cele două săptămâni, un al doilea tur înseamnă şi nişte bani de la stat, de la cetăţeni. Iată de ce mi-aş dori ca toţi locuitorii Republicii Moldova şi în special ai Chişinăului şi suburbiilor să ieşim în mod masiv la vot”, a punctat Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe