Anna Tatishvili se retrage din tenisul profesionist

"Îmi place tenisul mai mult decât orice", a scris Anna, "şi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce mi-a oferit. Voi preţui toate amintirile de neuitat pentru totdeauna".
Anna Tatishvili
Anna Tatishvili (Wtatenis.com)

Jucătoarea americană de tenis Anna Tatishvili, în vârstă de 30 ani, şi-a anunţat, joi, retragerea din activitate, potrivit site-ului WTA. Cea mai bună clasare din cariera acesteia a fost în 2012, când a ajuns pe locul 50 în clasamentul mondial în proba de simplu, şi pe 59 în proba de dublu.

Cele mai bune rezultate ale sportivei de origine georgiană au fost optimile de finală în 2012 la US Open, învinsă de belarusa Victoria Azarenka, şi titlul cucerit la dublu în 2014 la Linz, împreună cu Raluca Olaru.

Cea mai senzaţională victorie a fost la Flushing Meadows când a învins-o pe cehoaica Karolina Pliskova, la vremea aceea aflată pe locul 8 mondial, în doar 51 de minute, scor 6-2, 6-1.

"Din nefericire, din cauza accidentărilor, corpul meu nu îmi mai permite să joc tenis la un nivel competitiv", a scris Tatishvili pe Twitter.

„Oricât de dureroasă a fost decizia, a trebuit să decid să părăsesc tenisul profesionist şi să mă concentrez pe cariera mea în afara terenului.", a precizat aceasta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport