Anton Petrea (FCSB): 'Îi felicit pe toţi băieţii pentru atitudine şi dăruire!' (video)

Un început perfect pentru Anton Petrea care, aflat la meciul de debut pe banca tehnică a grupării din Ghencea, a cucerit, miercuri seara, Cupa României la fotbal, după ce a dispus la scor minim de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea (stg).
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea (stg). (FCSB/facebook)

Noul conducător principal de joc al formaţiei bucureştene FCSB, Anton Petrea, este foarte bucuros după debutul excelent la noua sa echipă.

Acesta şi-a felicitat jucătorii pentru felul cum au evoluat pe teren în faţa unei echipe, care, aflată pentru prima oară în postura de finalistă, şi-ar fi dorit să producă surpriza. FCSB şi-a trecut în palmares al 23-lea său trofeu al Cupei României, unicul gol al partidei de pe Stadionul ''Ilie Oana'' din Ploieşti, avandu-l ca protagonist pe Dennis Man (65).

"Mă bucură deznodământul ăsta şi ţin să felicit jucătorii pentru ceea ce au realizat astăzi, deşi în prima repriză am avut nişte probleme. Jocul nostru a scârţâit puţin. Pentru unii dintre ei miza jocului a fost destul de mare şi s-a văzut în exprimarea lor din prima repriză. În a doua parte am intrat mult mai bine, ne-am creat mai multe ocazii de gol am dat o viteză mai mare de joc. Am şi marcat, puteam să o mai facem de câteva ori, încă o dată îi felicit pe toţi băieţii pentru atitudine şi dăruire", a declarat Anton Petrea pentru cei de la digisport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport