Asociaţia Presei din New York: Epoch Times a câştigat premiul de excelenţă al ziarelor

Una dintre publicaţiile trustului de presă Epoch Times - un supliment special produs cu ocazia Săptămânii Asiei - a fost premiată de Asociaţia Presei din New York în Saratoga Springs, New York, SUA, la data de 6 aprilie 2013.

Asociaţia Presei din New York (NYPA) i-a acordat publicaţiei Epoch Times primul loc la categoria "Cea mai bună Secţiune Specială - Publicitatea, Divizia 2" din 2012, la convenţia anuală de primăvară.

Coperta suplimentului a prezentat imaginea unui Buddha din aur aşezat pe un piedestal de petale de lotus, pentru a sărbători în oraşul New York cel mai mare eveniment de artă din Asia.

"Pagini de publicitate adecvate, concepute cu gust şi pagini cu conţinut şi fotografii bine făcute", au precizat membrii juriului NYPA. "O secţiune specială excelentă are cinci componente puternice: o copertă foarte bună, un design atrăgător, artă de bun gust, un conţinut consistent şi publicitate complementară bine concepute. Acest supliment reuneşte toate cele cinci atribute".

În comentariile lor, membrii juriului NYPA au concluzionat: "Aceasta este una dintre cele mai frumoase secţiuni pe care le-am văzut vreodată produse de un ziar. Felicitări!"

Redactorul-şef al ediţiei în engleză a cotidianului "The Epoch Times", John Nania, a declarat: "Suplimentul special Săptămâna Asiei este unul dintre numeroasele exemple de cooperare remarcabilă dintre profesioniştii noştri de la design, partea editorială şi vânzări. Câştigarea acestui premiu şi faptul că am fost aleşi din rândul atât de multor ziare de înaltă calitate din New York, este o dovadă a acestei cooperări".

NYPA a prezentat premii de excelenţă în numeroase categorii în weekend-ul trecut, inclusiv în domeniile editorial, fotografie şi publicitate. Convenţia de la New York a reunit sute de membri NYPA, iar la premiile Asociaţiei Presei din New York au concurat 150 de ziare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe