Becali vrea să fie liber de sărbători - cui îi scrie ?

Parlamentul României, În imagine Gigi Becali
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali (Epoch Times România)
P. P.
15.12.2013

Gigi Becali, trecut în regim deschis la secţia Valea Seacă a Penitenciarului Poarta Albă, vrea neapărat să fie eliberat cu ocazia sărbătorilor pentru a sta alături de familia sa.

Acesta are de gând să depună o cerere de eliberare împreună cu avocatul său pentru a petrece o zi în libertate alături de cei dragi.
Solicitarea va fi completată zilele următoare, decizia finală urmând să rămână la latitudinea celor din conducerea penitenciarului şi a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Pentru a-şi duce la bun succes cererea de eliberare, Becali îi va trimite o scrisoare, a doua până în prezent, şi preşedintelui Traian Băsescu. În plin scandal privind proiectul legislativ adoptat zilele trecute de Parlamentul României, avocatul lui Becali a declarat pentru un post de televiziune că în memoriul adresat preşedintelui, patronul stelist menţionează că nu are nevoie de modificările legislative sau de ”acest tip de susţinere”.

Reţinut pentru o scurtă perioadă la Penitenciarul Jilava din judeţul Ilfov, George Becali a fost transferat joi dimineaţă la Penitenciarul Poarta Albă unde îşi va desfăşura restul pedepsei de 3 ani şi 6 luni.

Vineri, Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi” şi-a manifestat intenţia de a-l angaja pe Gigi Becali pentru cunoştinţele din domeniul fotbalistic. Şcoala de Fotbal condusă de către naşul finanţatorului stelist, Gică Hagi, se află în Constanţa, acelaşi judeţ în care se află şi Penitenciarul Poarta Albă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor