Bogdan Aurescu, ministru de Externe al României, membru al fundaţiei ex-condamnatului penal Adrian Năstase

Bogdan Aurescu
Bogdan Aurescu (Epoch Times România)

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, figurează în calitate de „membru de drept” al Fundaţiei Europene Titulescu, al cărei preşedinte este fostul premier PSD Adrian Năstase, dublu condamnat penal la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, scrie Aktual24.ro.

Conform site-ului fundaţiei, Aurescu este „membru de drept” alături de Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române. Printre ceilalţi membri apare şi Adrian Ursu, realizator la Antena 3 precum şi ex-ministrul PNL al Educaţiei Sorin Cîmpeanu.

Şi vorbind de liberali, recent, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a participat recent şi el la o dezbatere organizată de Fundaţia Europeană Titulescu.

Rareş Bogdan a stat în prezidiu alături de Adrian Năstase şi de Bogdan Chirieac. Tema dezbaterii a fost legată de aderarea României la spaţiul Schengen.

Rares Bogdan la o dezbatere organizata de Fundatia Titulescu
Rares Bogdan la o dezbatere organizata de Fundatia Titulescu

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne