Cadou de Vinerea Mare pentru Tel Drum - contract de 18,3 milioane lei acordat de comuna morţilor vii

Celebra companie Tel Drum, firmă al cărei nume este indisolubil legat de Liviu Dragnea, a primit, în prag de sărbători pascale, un consistent contract în urma unei licitaţii la care toţi contracandidaţii firmei teleormănene au fost descalificaţi.
.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

În Vinerea Marea, chiar înainte de Paşte, Primăria Ţigăneşti din Teleorman a anunţat public că a „miruit” compania Tel Drum cu un contract de 18,3 milioane lei pentru modernizarea drumurilor de interes local, relatează România Liberă.

Contractul a fost acordat în urma unei licitaţii pentru care s-au depus şapte oferte, dar doar una a fost admisă, respectiv oferta Tel Drum, firmă patronată de apropiaţii lui Liviu Dragnea, arată sursa citată

Una dintre firmele descalificate a contestat licitaţia, reprezentanţii Comisiei Naţionale de Soluţionare a Contestaţiilor dând dreptate firmei contestatare, reţinând că sancţionarea cu respingerea ofertei acesteia poate fi rezultatul unui abuz de drept al comisiei de evaluare şi al greşitei interpretări a dispoziţiilor legale şi a cerinţelor fişei de date a achiziţiei.

Reamintim că Ţigăneşti este o localitate devenită celebră după ce, la referendumul pentru demiterea lui Băsescu, listele au arătat că inclusiv un mort a votat. Alte 46 de voturi au fost fraudate prin falsificarea semnăturilor, potrivit rechizitoriului din dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Ţigăneştiul este condus de primarul Gelu Pisică, cel care a ordonat ca microbuzul şcolar primit de la Ministerul Dezvoltării să fie înmatriculat cu un număr personalizat ''TR 16 PSD'', că nu cumva elevii să uite cine decide în judeţ.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne