Cam atât despre transparenţă. Biroul Electoral Sector 1 îşi lipeşte folie neagră pe geamuri ca să nu se vadă de afară

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Florin Chirila/Epoch Times)

La scurtă vreme după ce Clotilde Armand a mutat Biroul Electoral Sector 1 - cel aflat în centrul uriaşului scandal de la alegerile locale - într-o clădire luminoasă, cu pereţi de sticlă, astfel încât activitatea să fie "transparentă", BES S1 a votat să pună folie neagră pe geamuri, relatează, într-o postare pe Facebook, Sorin Ioniţă, preşedintele Expert Forum.

"Incredibil dar adevărat: Clotilde Armand a mutat Biroul Electoral Sector 1 (ăla cu problema) mai în centru, într-o clădire luminoasă din Amzei, ca să nu mai fugă unii cu PV-urile pe scări.

Acum BES1 a votat să pună folie neagră pe geamuri ca să nu se vadă de afară. Motivul: protecţia datelor personale, adică să nu stea cetăţenii grămadă pe ferestre şi să copieze CNP-uri…Delir voyeurist.

Votul a fost 7-3: s-au opus tehnicii (judecătoarea preşedintă şi AEP) şi reprezentantul USR-Plus. Restul pare că nu pot fără geamuri fumurii şi jante cromate", scrie, pe Facebook, Sorin Ioniţă.

Postare Clotilde Armand
Postare Clotilde Armand (Facebook)

Hotarare BES1
Hotarare BES1 (Facebook, Sorin Ionita)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne