Când intuiţia învinge: trimisă acasă de doctori, Elly Mayday nu renunţă

Elly Mayday
Elly Mayday (Facebook)

"Aveţi încredere în intuiţia voastră", este mesajul pe care Elly Mayday, cunoscutul model plus-size, l-a transmis femeilor, după ce ei înseşi, intuiţia i-a salvat viaţa.

Timp de doi ani, Elly, care de-a lungul carierei sale a încercat să schimbe percepţia despre frumuseţe, dovedind că femeile pot fi strălucitoare chiar dacă au dimensiunile considerabil peste 90-60-90, a suferit de dureri în zona abdomenului inferior şi a bazinului. Doctorii la care apela o trimiteau însă înapoi acasă cu noi şi noi reţete de calmante, spunându-i că nu are nimic.

Cu toate acestea, Elly nu s-a resemnat şi, în pofida faptului că medicii o asigurau că este sănătoasă, a apelat la un computer tomograf. Nu mică i-a fost surprinderea atunci când tomograful a relevat un chist ovarian.

După biopsie, Elly a aflat că suferă e o formă rară de cancer ovarian, în stadiul al treilea. Simptomele includeau urinări frecvente, balonare, şi dureri sau presiune în zona pelviană.

A urmat histerectomia şi o perioadă de chimioterapie dură, de-a lungul căreia Elly a demonstrat din nou că frumuseţea înseamnă mai mult decât forme subţiri şi perfecte. Deşi a pierdut 27 de kilograme iar abdomenul i-a fost brăzdat de cicatrici, fotomodelul a continuat să pozeze, demonstrând că o femeie poate fi frumoasă chiar şi atunci când se confruntă cu boala.

Elly Mayday
Elly Mayday (Facebook)

Cancerul de care suferă Mayday este acum în remisie iar fotomodelul speră ca exemplul său să le inspire pe femei să-şi descopere frumuseţea interioară.

"Este extrem de important să ai încredere în intuiţia ta", crede Elly Mayday. "Când ai încredere în tine poţi cuceri lumea şi poţi învinge cancerul", a declarat Mayday pentru abcnews.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură