Candidatul PNL la Primăria Corbeanca, dispărut fără urmă. Poliţia îl caută cu scafandri

.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

Dumitru Tudor, viceprimarul din Corbeanca, judeţul Ilfov, şi candidat PNL la primăria respectivei comune, este căutat de poliţie şi scafandri pe fundul lacului Corbeanca după a dispărut, lăsând în urmă un bilet de adio.

Dispariţia lui Tudor a fost sesizată în jurul orei 10.00, de către fiul său. Odată cu sesizarea făcută la 112, poliţiştii ilfoveni au declanşat operaţiunile de căutare.

După ce viceprimarul a fost căutat mai bine de trei ore la rude, apropiaţi sau în locurile cunoscute, poliţiştii din Corbeanca au cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov care au trimis la faţa locului un echipaj SMURD şi o echipă de scafandri pe lacul Corbeanca, relatează evz.ro.

Potrivit sursei citate, Tudor a plecat din sediul Primăriei în jurul orei 8.00. Conform stiripesurse.ro, primarul Valeriu Anton a găsit un bilet de adio din partea lui Dumitru Tudor. Potrivit unui martor ocular, ar fi vorba de un bilet de adio pe care viceprimarul l-ar fi lăsat pe biroul de la primărie în care îşi justifică gestul: ”Biletul a fost luat de poliţia criminalistică. E plin de poliţie pe aici. Săracul de el, vai de el. De vreo 2-3 ore s-a întâmplat. Avea ceva probleme penale, era în divorţ cu soţia şi avea şi probleme financiare.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne