Candidează sau nu Băsescu la Primăria Capitalei?

Mulţi se aşteaptă la o eventuală candidatură la Primăria Capitalei a fostului preşedinte Traian Băsescu, însă fostul preşedinte nu se grăbeşte să-şi dezvălui planurile.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit din nou despre o eventuală candidatură a sa la Primăria Generală a Capitalei. Decizia este luată, doar că nu vrea să o comunice încă opiniei publice, păstrează misterul.

"La România TV a revenit întrebarea pe care o primesc ori de cite ori întîlnesc un ziarist sau un politician, cu privire la candidatura la Primăria Capitalei. Cu certitudine o să fac ce trebuie, o să fac ceea ce se cade pentru un politician care a obţinut două mandate de parlamentar, două mandate de Primar General al Capitalei şi două mandate de Preşedinte al României.

În decizia mea am ţinut cont şi de faptul că sunt preşedintele unui partid nou, Partidul Mişcarea Populară (PMP), în care peste 85 la sută din membri nu au mai făcut politică pînă acum", a scris Traian Băsescu pe reţeaua de socializare.

Liderul PMP a explicat că decizia sa legată de candidatura la Primăria Capitalei este luată de multă vreme, dar nu consideră oportun să o facă publică acum.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne