Cătălin Ivan suspendat pentru 12 luni din PSD - surse

Cătălin Ivan
Cătălin Ivan (Epoch Times România)

Cătălin Ivan, "challenger-ul" lui Victor Ponta la şefia PSD, a fost suspendat marţi din partid, în cadrul şedinţei BP al PSD sectorul 1, pentru o perioadă de 12 luni, au declarat surse politice pentru stiripesurse.ro.

Decizia ar urma să intre miercuri în discuţie la Conferinţa organizaţiei PSD sector 1, urmând ca ulterior măsura să fie aprobată la Consiliul Naţional al PSD din 20-21 martie. Dacă informaţia se confirma şi Ivan va fi suspendat din PSD, tehnic vorbind nu va mai putea intra în competiţia pentru şefia partidului, la viitorul Congres al PSD, aşa cum şi-a propus.

Reamintim că Ivan, unul dintre cei mai vocali critici ai lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea a fost demis la şedinţa CExN al PSD de la Sinaia din funcţia de preşedinte al PSD Sector 1. În prezent, filiala este coordonată de către deputatul Dan Tudorache.

"Cu domnul Ponta şi domnul Dragnea ne vedem la Congres. Am acum şi mai mult timp liber să umblu prin ţară şi să vorbesc cu colegii să le spun ce nu merge bine în PSD şi cum ar trebui să fie (...) Am anunţat că voi candida la şefia PSD, de două luni de zile, e de notorietate. M-am răzgândit în sensul că sunt şi mai hotărât decât eram înainte", declara la momentul respectiv Cătălin Ivan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne