Ce bacşiş a lăsat un client generos, unui restaurant, înainte ca acesta să se închidă din cauza virusului Wuhan

Bacşiş
Bacşiş (screenshot tramite video Youtube)

Un client a lăsat un bacşiş de 9.400 de dolari (echivalentul a peste 8.750 de euro) unui restaurant din Houston, Texas, Statele Unite, la câteva ore după ce a fost anunţat decretul prin care se dispunea închiderea barurilor şi restaurantelor din cauza virusului Wuhan (sau virusul Partidului Comunist Chinez).

Restaurantul în cauză este Irma's Southwest. Proprietarii acestuia au explicat că acest client, care nu a dorit să fie identificat, a lăsat bacşişul imens luni 16 martie, la câteva ore după ce a fost anunţată închiderea barurilor, restaurantelor şi a altor servicii pentru a se evita extinderea rapidă a virusului Wuhan.

Un bacşiş pentru a plăti angajaţii

Pe nota de plată, clientul generos a scris: „Puneţi deoparte bacşişul pentru a-i plăti pe angajaţi în următoarele săptămâni”.

Restaurantul a mulţumit acestui client anonim pentru generozitatea sa şi, din moment ce nu a reuşit să o facă personal, a făcut-o prin reţelele de socializare.

Notă: Epoch Times foloseşte termenul „virusul Partidului Comunist Chinez” pentru a face referire la noul coronavirus COVID-19, deoarece modul în care PCC a ales să muşamalizeze şi să gestioneze informaţiile despre acest virus a permis răspândirea acestuia în toată China, iar mai apoi în toată lumea, conducând la o pandemie globală.