Ciolacu, după ce Armand i-a transmis că va fi trimis înapoi la “covrigărie”: Să-şi ia un avocat bun

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)
Andrei Popescu
26.04.2024

Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, trimisă în judecată chiar în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că “a încălcat legea în mod evident”.

“Nu comentez. E o doamnă, în primul rând. Părerea mea, să-şi ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident. Să iei bani ca şi primar, din fonduri europene, n-am mai auzit până la doamna Clotilde”, a precizat Ciolacu, întrebat cum comentează declaraţiile făcute de primarul Armand la depunerea candidaturii pentru un nou mandat.

Primăriţa Sectorului 1 i-a transmis, joi, lui Ciolacu faptul că va fi trimis “înapoi la covrigărie” şi că nu va ceda în faţa “linşajelor PNL-PSD”.

“Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, priveşte-ne cu atenţie: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aştept aici. Stau neclintită în faţa linşajelor PNL-PSD plătite din bani publici şi în faţa mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1. Puteţi să vă comasaţi, puteţi să vă legaţi cu lanţuri, puteţi să-l puneţi candidat şi pe Klaus Iohannis la Sectorul 1, că de furat Primăria asta nu vă mai dăm voie. Suntem azi, aici, uniţi cu toţii să luptăm cu voi şi cu grupurile de interese din jurul vostru, cu instituţiile statului pe care le folosiţi în scop electoral împotriva celor care încă mai cred că ţara asta nu sunteţi voi cu combinatorii voştri”, a spus Armand, citată de Agerpres.

Totodată, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Armand a transmis PSD-ului că nu va demisiona, aşa cum au cerut social-democraţii:

“Inevitabilul s-a produs. Ciolacu prin partidul lui de politicieni "incoruptibili şi cinstiţi" au zis să-mi dau demisia pentru că au auzit şi ei de ‘Fără penali în funcţii publice’. […] Cât despre demisia mea... hmm. M-am gândit foarte bine şi vreau să vă transmit că mai stau pe aici. Aşa, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura. Nu mai plângeţi oameni buni din PNL PSD pentru că eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigărie se întoarce”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor