Ciolacu "ievaluează" mandatele lui Iohannis: ”Au fost ani de zile pierduţi din cauza unor ranchiune, discuţii politice şi a unor decizii”

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a reproşa, duminică, preşedintelui Klaus Iohannis implicarea în campaniile electorale şi a opinat, la Antena 3, că ”au fost ani pierduţi” din cauza unor ”ranchiune şi discuţii politice şi a unor decizii luate în acel moment”.

Rugat într-o emisiune Antena 3 difuzată duminică seară să facă o evaluare a celor două mandate ale preşedintelui Iohannis, Ciolacu a spus că nu este un fan al acestuia.

”Nu sunt evaluatorul şi nici fan al preşedintelui Klaus Iohannis, este preşedintele României şi am tratat cu respect instituţia prezidenţială. Mi-aş fi dorit ca în anumite momente ale domniei sale să trateze toate partidele cu aceeaşi măsură, să nu se implice în campaniile electorale, ar fi fost cred că un lucru foarte bun pentru democraţia din România şi pentru viitorul României, dar fiecare vom răspunde de faptele sale şi de ce am făcut cât timp am fost oameni de stat în diferite funcţii.

Nu sunt la modul laudativ. Părerea mea că au fost ani de zile pierduţi din cauza unor ranchiune şi discuţii politice şi a unor decizii în acel moment”, a declarat Ciolacu, preluat de G4Media.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne