Cîţu: Nu-mi vine să cred că unii îl transformă pe Grindeanu într-o victimă a lui Dragnea. Somn uşor, România!

Încet, încet, unii îl transformă pe premierul Sorin Grindeanu într-o victimă a liderului PSD Liviu Dragnea şi vor să-l facă să pară chiar simpatic, însă lucrurile nu stau deloc aşa, a tras un semnal de alarmă liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Facebook)

Premierul Sorin Grindeanu nu este o victimă, el trebuie să plece din fruntea Guvernului împreună cu tot Cabinetul său de miniştri pentru că a condus, a aprobat şi a susţinut public ordonanţa nr. 13, a atras atenţia marţi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Dragnea sau Grindeanu!? De ce nu amândoi? De câteva zile asist la o dezbatere publică în legătură cu schimbarea, sau nu, a premierului Grindeanu. Nu-mi vine să cred că încet, încet, unii îl transformă pe Grindeanu într-o victimă a lui Dragnea şi vor să-l facă să pară chiar simpatic. Pe bune? Aici am ajuns? Părerea mea profesională despre cât se pricepe omul ăsta la guvernarea României, o ştiţi. Total pe dinafară. Până şi în Raportul meu am explicat de ce trebuie să plece tot Guvernul. Nu doar Grindeanu", a precizat Cîţu.

Potrivit liberalului, adevăratul şi principalul motiv pentru care Grindeanu nu este o victimă, şi trebuie să părăsească Palatul Victoria, este atât de important încât restul motivelor de vendetă personală ale lui Dragnea nu mai contează.

"Motivul, ca să fie clar pentru toată lumea: Primul Ministru Grindeanu trebuie să plece din Palatul Victoria împreună cu Cabinetul său pentru că a condus, a aprobat şi a susţinut public ordonanţa nr 13, care a reprezentat un atac furibund la adresa justiţiei şi a democraţiei din România. Doar prin plecarea lui, şi a miniştrilor săi, avem speranţa că aşa ceva nu se va mai întâmpla", a afirmat Cîţu.

În opinia senatorului PNL, restul argumentelor fac doar să completeze imaginea dezastruoasă a României pe care Guvernul şi PSD au generat-o în afara ţării.

"Acesta este motivul pentru care eu văd lucrurile diferit de toţi ceilalţi care îi cer demisia. Ca să nu mai vorbim de Dragnea! Somn uşor, România!!!", a mai adăugat Cîţu.