Congresul solicită cercetarea experimentelor periculoase făcute de comuniştii chinezi pe banii SUA în cazul gripei aviare

Laborator
Laborator (Shutterstock)

Un articol publicat pe Armageddon Prose şi semnat de jurnalistul Ben Bartee, anunţă că în SUA, Congresul american a cerut supravegherea cercetărilor finanţate de SUA în laboratorul condus de oamenii Partidului Comunist Chinez pentru câştigul de funcţii în cazul gripei aviare.

Dacă toate acestea sună ca un caz de deja vu, este pentru că, în esenţă, e o repetare pas cu pas a unei sinteze COVID-19 şi a haosului, a bolilor şi a devastării economice şi sociale care au urmat:

- O agenţie americană neonestă transferă în laboratoare din lumea a treia cercetările pe care nu are voie să le efectueze pe teritoriul american şi foloseşte bani publici pentru a le finanţa.

- Laboratoarele respective din lumea a treia, care nu trebuie să dea socoteală, experimentează în mod nechibzuit cercetări de câştig de funcţie ['gain-of-function'- în engleză - un eufemism pentru programele care încearcă să facă virusurile mai letale - n.n.], pentru a crea virusuri himerice capabile să infecteze oamenii, cu un grad tot mai mare de infecţiozitate şi mortalitate.

- Firmele farmaceutice multinaţionale pregătesc "vaccinuri" gata să fie implementate asupra populaţiei pentru a obţine câştiguri fără precedent, odată ce se va întâmpla asta.

În februarie, o investigaţie a White Coat Waste Project (WCW) a scos la iveală modul în care Departamentul de Agricultură al SUA (USDA) a irosit cel puţin 1 milion de dolari din banii contribuabililor în cadrul unei colaborări continue cu Academia de Ştiinţe din China, controlată de Partidul Comunist Chinez (organismul de bază al laboratorului de animale Wuhan) şi cu laboratorul Wuhan, în cadrul unor experimente periculoase de câştig de funcţii pentru gripa aviară.

Acum, un grup de 18 congresmeni republicani şi democraţi din Congres solicită răspunsuri într-o scrisoare adresată secretarului Departamentului pentru Agricultură, Tom Vilsack.

În scrisoarea iniţiată de reprezentantul Nick Langworthy (R-NY), care face parte din Comisia pentru agricultură a Camerei Reprezentanţilor, legislatorii citează investigaţia recentă a WCW şi fac apel la transparenţă şi supraveghere a acestor experimente:

"Suntem îngrijoraţiţi de rapoartele recente despre colaborarea Departamentului pentru Agricultuă din SUA (USDA) cu Academia de Ştiinţe din China (CAS), asociată cu Partidul Comunist Chinez (PCC), în ceea ce priveşte cercetarea în domeniul gripei aviare. Această cercetare, finanţată de contribuabilii americani, ar putea genera noi tulpini de virus periculoase create în laborator, care ameninţă securitatea noastră naţională şi sănătatea publică'".

În descrierea proiectului comun USDA-CAS se precizează că acesta presupune "trecerea in vivo a virusurilor prin specii de raţe sălbatice şi gâşte chinezeşti pentru a anticipa evoluţia în gazdele naturale", "evoluţia virală şi dinamica de transmitere a infecţiei cu virusul gripei aviare (AIV) la prepeliţa japoneză ca specie ce indică potenţialul de a sări în gazdele mamiferelor" şi experimente cu "gripa aviară înalt patogenă"....

În ceea ce priveşte rolul CAS în această colaborare de cercetare potenţial periculoasă, USDA explică:

"Lucrările vor implica... virologie în laborator umed, atât in vitro, cât şi in vivo... Colaboratorii de la Academia Chineză de Ştiinţe vor... efectua măsurători de fitness in vivo şi in vitro... Academia Chineză de Ştiinţe va oferi expertiză în domeniul virusologiei moleculare". Unul dintre principalii colaboratori ai CAS în acest program al USDA are o afiliere recentă cu Institutul de Virusologie din Wuhan (WIV)."

În concordanţă cu aceste dezvăluiri, directorul CDC, Mandy Cohen, s-a lăudat recent la NPR că agenţia are "candidaţi la vaccin împotriva gripei aviare care sunt pregătiţi să fie utilizaţi" imediat ce guvernul poate transforma teroarea provocată de gripa aviară, diseminată prin intermediul mass-mediei de stat corporatiste, în noi carantine concepute pentru a ţine economia ostatică până când vor obţine "injecţii în braţ", cum le place să spună - o reluare virtual identică a COVID-19, doar că, poate, cu (speră ei) un patogen mult mai letal care ar face impunerea mandatelor mai uşoară... defectul fatal al regimului COVID fiind că virusul s-a dovedit a nu fi prea mult mortal, cu excepţia unei mici părţi a populaţiei cu mai multe comorbidităţi. Ceea ce au nevoie cu adevărat de această dată este un virus modificat genetic cu o rată de mortalitate de 100 de ori sau mai mare decât a COVID pentru a obţine nivelul necesar ca statul de supraveghere biomedicală să poată domina total.

"'CDC afirmă că riscul pentru oameni din cauza gripei H5N1, care este la originea acestei epidemii, este scăzut', a declarat miercuri Ari Shapiro, prezentatorul NPR, în faţa şefei Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), Mandy Cohen potrivit American Wire.

"În acest moment, se pare că cele două cazuri la oameni au fost cauzate de contactul cu animale bolnave. Aveţi vreun motiv să credeţi că oamenii şi-ar putea transmite această boală unii altora? Aşadar, nu am văzut niciodată un caz de răspândire de la om la om a gripei aviare aici, în Statele Unite, iar versiunea de gripă aviară pe care o vedem la bovine şi în acest caz uman este aceeaşi tulpină pe care am văzut-o anterior la păsări", a răspuns Cohen.

"Nu am văzut niciodată ca aceasta să se răspândească de la om la om. Acestea fiind spuse, după cum am învăţat prin epidemia COVID şi experienţele noastre, virusurile se modifică şi trebuie să fim cu un pas înaintea lor. De aceea, noi, cei de la CDC şi întregul guvern american, luăm acest lucru foarte în serios şi monitorizăm situaţia foarte atent [...].

Vestea bună este că Statele Unite se pregătesc de mai bine de 20 de ani pentru focare de gripă aviară. Am investit în capacitatea noastră de a testa pentru acest lucru, de a o preveni şi de a o trata. Şi ştim că tulpina pe care o vedem acum este aceeaşi tulpină pe care am mai văzut-o înainte. Testele vor detecta acest lucru", a menţionat Cohen.

"Tratamentul nostru, care este Tamiflu, pentru care avem ambele doze în stoc şi în toată ţara, funcţionează. Şi avem chiar şi candidaţi la vaccin care sunt gata să fie injectaţi. Deci este foarte diferit de ceea ce am experimentat, de exemplu, la începutul COVID, când vedeam un virus nou nouţ, pentru care nu aveam teste, nu aveam tratament şi nu aveam vaccin", a specificat şefa CDC.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe