Consilierul PSD, care a zis că, în Franţa, Armand "era răpită şi violată zile în şir", îşi pune acum cenuşă în cap

Ion Micu
Ion Micu (G4Media)

Consilierul judeţean PSD Ioan Micu îşi toarnă cenuşă în cap şi o roagă pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, să îl ierte pentru ieşirea sa de pe Facebook.

"Doamna Clotilde Armand, numele meu este Ioan Micu şi doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastră într-un comentariu pe Facebook. Nu există nicio circumstanţă atenuantă pentru gravitatea cuvintelor folosite, chiar dacă au fost sub formă satirică, vreau să ştiţi că sunt printre semnatarii petiţiei de castrare chimică a violatorilor, nu înţeleg ce a fost în mintea mea când am făcut acel ruşinos comentariu. Încă o dată îmi prezint mii de scuze pentru doamna, soţia, mama, omul Clotilde Armand! Vă mulţumesc! ‘A greşi e omeneşte, a ierta e Dumnezeiesc’.

Vă doresc multă înţelepciune şi putere de muncă pentru a rezolva problemele stringente ale cetăţenilor din sectorul 1, dar şi mai mult îmi urez mie înţelepciune şi cumpătare în patimile politicii. Cu regret, dar respectuos şi sincer, Ioan Micu.

Vă rog din tot sufletul iertaţi-mă şi nu am rugămintea din considerente politice, nu au valoare foarte mare. Sunt un om simplu de la ţară dar în faţa conştiinţei mele, a soţiei mele, şi a copiilor mei trebuie să mi corectez greşeala, pentru că toată viaţa mea am construit-o în jurul Dreptăţii, a Adevărului şi a Binelui căile exprimate de Platon în Republica, vă mulţumesc pentru înţelegere", a scris Ioan Micu într-un mesaj transmis lui Clotilde Armand pe whatsapp şi făcut apoi public, potrivit Aktual24.

Contactat de Mediafax, consilierul PSD susţine că fusese băut când a scris mesajul respectiv.

"Regret, eu sunt mai sarcastic, îmi pare rău pentru situaţia creată. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram într-o dispoziţie… băusem două, trei beri la halbă, nu mi-am dat seama de implicaţii", a declarat Ioan Micu.

Reamintim că un consilier judeţean PSD a avut un derapaj major la adresa lui Clotilde Armand, în contextul scandalului gunoaielor din Sectorul 1. Mai exact, Ioan Micu, consilier judeţean în Vrancea, a scris pe Facebook că, în Franţa, Clotilde ar fi fost "răpită şi violată zile în şir, aoleu stai că asta-i convenea bebeluşei albe de Guadalupe".

După ce un utilizator i-a atras atenţia pe Facebook lui Micu în legătură cu comentariul, el a replicat scriind că "acesta e un pamflet şi trebuie tratat ca atare".

Ulterior, şeful PSD Vrancea, Nicuşor Halici, a transmis printr-un comunicat că se dezice "total" de comentariile lui Ioan Micu şi va solicita excluderea acestuia din partid.