Coşmarul regimului comunist devine realitate: Virusul Wuhan ajunge la Beijing, zone ale oraşului sunt închise

Membrii Politburo în costume hazmat speriaţi de virusul Wuhan
Membrii Politburo în costume hazmat speriaţi de virusul Wuhan (Facebook, sursa necunoscută)

Regimul comunist de la Beijing a închis marţi 10 zone din cartierul nord-estic Shunyi, primul blocaj din capitala Chinei, de la ultimul focar oficial de virus Wuhan, înregistrat în lunile iunie şi iulie.

Capitala chineză a raportat 16 infecţii şi trei cazuri asimptomatice începând cu 18 decembrie, când au fost înregistrate primele cazuri de îmbolnăvire. Majoritatea cazurilor se aflau în Shunyi, care a interzis curierilor să intre în incinte rezidenţiale.

Citiţi şi Haos pe aeroportul din Shanghai după ce noi infecţii cu virus Wuhan sunt raportate în China

Cifrele trebuie luate cu o mare doză de scepticism, fiind de notorietate faptul că statisticile referitoare la virusul Wuhan publicate de Partidul Comunist Chine sunt false.

Şase sate, trei clădiri şi o zonă industrială se numără printre zonele blocate, a declarat un oficial municipal din Beijing într-o conferinţă de presă.

Citiţi şi Patru inimi primite în zece zile. Industria jafului de organe al Chinei comuniste merge înainte

Deşi numărul cazurilor raportate în Beijing este modest în comparaţie cu lunile iunie şi iulie, sau cu statisticile focarului masiv din Wuhan de la începutul anului, autorităţile municipale au pregătit paşi pentru a controla răspândirea virusului care a apărut în trei cartiere, unde sute de mii de locuitori au fost testaţi - cel puţin după cum susţin oficialii.

Guvernul de la Beijing a declarat că anulează întrunirile majore şi evenimentele sportive şi că va controla dimensiunea evenimentelor mai mici, cum ar fi petrecerile anuale.

Citiţi şi Bombă: laboratorul din Shanghai care a secvenţiat virusul Wuhan şi a publicat datele a fost închis a doua zi de autorităţile chineze

Duminică, regimul a declarat că va mări numărul de vagoane din sistemul de metrou pentru a asigura un număr mai mic de navetişti şi că va limita prezenţa în locurile turistice şi de divertisment la 75% din capacitate.

Elevii din şcolile primare şi unii din şcolile medii vor începe, de asemenea, vacanţa de iarnă cu până la două săptămâni mai devreme, luna viitoare, pentru a reduce aglomeraţia din perioada de vârf a călătoriilor înainte de Anul Nou Chinezesc, care are loc la jumătatea lunii februarie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe