Cristian Preda: Adio, PDL!

Cristian Preda
Cristian Preda (Epoch Times România)
Epoch Times România
25.10.2013

Europarlamentarul Cristian Preda şi-a anunţat pe blogul personal, joi, retragerea din Partidul Democrat Liberal, cu precizarea că nu avea de gând să revină în gruparea politică după suspendarea sa.

Odată cu suspendarea din PDL, spune el, despărţirea lui de gruparea politică devenea inevitabilă.

Printre nemulţumirile lui Preda se numără faptul că ”lucrurile au evoluat tot mai prost” dar şi că ”intoleranţa liderilor de azi faţă de valorile libertăţii a devenit o marcă a PDL”, cum a mai scris acesta.

Cristian Preda mulţumeşte în mod special, persoanelor care formează grupul de ”reformişti”, aşa cum a fost cunoscut în presă, alături de cei care l-au susţinut la 7 iulie, atunci când a fost suspendat.

Preda şi-a manifestat simpatia şi pentru o parte din ”pedelişti din gruparea Boc-Udrea-Falcă” care se zbat pentru a opri ”contra-revoluţia Blaga”.

La finalul mesajului său, europarlamentarul precizează că va porni pe alt drum, fără să lase prea multe detalii privind direcţia sa.

În încheiere, şi-a manifestat clar poziţia apoi şi-a încheiat amical relaţia cu fostul său partid.

”Băsist fiind, spun şi eu: adio, PDL!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor