Cunoscut trapper român acuză că a fost lovit de poliţiştii clujeni: Uitaţi ce mi-au făcut gaborii

MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld
MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld

Un trapper român de origine nigeriană, cunoscut pe reţelele de socializare sub numele de MobTrap, susţine că a fost bătut atât în faţa Secţiei 4 de Poliţie din Cluj-Napoca, cât şi în interiorul acesteia. Ambulanţa l-a dus la UPU Cluj, iar apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, relatează reporteris.ro.

“Uitaţi ce mi-au făcut gaborii de la Secţia 4 Cluj Napoca. Mai exact şeful de la Secţia 4 Poliţie. M-au umflat fără niciun motiv. Stăteam jos, au venit, m-au umflat”, a susţinut trapperul într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare.

MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld, susţine că a fost chemat pe data de 22 iunie la Secţia 4 Colina, din Mănăştur, pentru a fi audiat, iar pe scările secţiei a fost lovit violent în faţă cu pumnul.

Într-o înregistrare video, aparent filmată de prietenii trapperului din tufişuri, se poate vedea momentul în care tânărul pare să fie lovit cu pumnul de un bărbat ce nu poartă uniformă de poliţie.

Totuşi, pe reţelele de socializare, mai mulţi utilizatori au susţinut că tânărul i-ar fi provocat pe poliţişti şi ar fi devenit agresiv, momente care nu au fost surprinse de camere.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne