Cuvintele sunt o expresie a sufletului

Trebuie să reflectăm foarte seriors asupra necesităţii revenirii   noastre la origini, pentru că corpul uman este compus în proporţie de   80% din apă, care reacţionează la gânduri, emoţii şi cuvinte
Trebuie să reflectăm foarte seriors asupra necesităţii revenirii noastre la origini, pentru că corpul uman este compus în proporţie de 80% din apă, care reacţionează la gânduri, emoţii şi cuvinte (nsad.ru)

Un cercetător japonez recunoscut pe plan internaţional, dr. Masaru Emoto, confirmă prin cercetările sale asupra cristalelor de apă, că apa este un element ,,viu'' ce poate fi uşor informată, remodelându-i structura moleculară.

Acest lucru ne ajută să avem o altă viziune despre noi înşine şi despre univers, ţinând cont că apa acoperă aproximativ 70% din planeta noastră şi cam tot atâtea procente din corpul nostru este format din apă.

Experienţele sale demonstrează influenţa pe care o au cuvintele, gândurile, sentimentele, muzica asupra materiei, folosind conceptul de rezonanţă. Cuvintele înseamnă vibraţie şi vibraţia influenţează formarea cristalelor.

Apa expusă unor cuvinte benefice (armonie, adevăr, prieten etc. ) formează cristale frumoase, pe când cea expusă unor cuvinte urâte (stupid, nefericire, rău) formează cristale urâte, lipsite de armonie. Acelaşi lucru s-a demonstrat şi pentru apa lăsată lângă televizor, calculator sau telefon mobil, confirmând astfel influenţa negativă a radiaţiilor electromagnetice asupra sănătăţii noastre.

Un alt lucru uimitor este că atunci când apa este expusă unui cuvânt din limbi diferite, dar cu aceeaşi semnificaţie, se formează cristale asemănătoare. Întrebat care e cel mai frumos cristal pe care l-a obţinut, dr. Emoto a răspuns fără şovăială - cel format prin expunerea apei la cuvintele ''iubire şi recunoştinţă''.

Putem folosi aceste informaţii în viaţa noastră pentru a ne îmbunătăţi comunicarea, a avea relaţii mai armonioase şi de a dobândi frumuseţe interioară şi sănătate, pentru că, schimbând calitatea apei din corpul nostru, ne vom schimba şi noi. Suntem din ce în ce mai mult înconjuraţi de negativitate atât în mass media, cât şi în discuţiile cu ceilalţi.

Depinde de noi să alegem cuvintele pe care le folosim, pentru că multe lucruri pot depinde de un singur cuvânt, influenţându-ne chiar cursul vieţii.

Având o gândire limitată nu putem spera să înţelegem lumea şi misterele universului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură