Daniel Constantin: "Sunt convins că în sinea sa Dragnea ştie că Tăriceanu îl va trăda"

Înainte să devină partener de guvernare cu PSD, Tăriceanu a negociat cu PNL-ul atrage atenţia Daniel Constantin, vorbind despre caracterul duplicitar al şefului Senatului.
Daniel Constantin
Daniel Constantin (Mihut Savu / Epoch Times)

Intrat în război deschis cu Tăriceanu, Daniel Constantin a lansat noi acuzaţii privind abuzurile comise de acesta exprimându-şi regretul "enorm" că în urmă cu doi ani s-a lăsat păcălit să se asocieze cu el. "Sunt convins că în sinea sa, şi Liviu Dragnea ştie că Tăriceanu îl va trăda", a sintetizat Constantin, în doar câteva cuvinte, opinia lui despre Tăriceanu.

Vorbind despre conflictul său cu Tăriceanu, Constantin a apreciat, în cadrul unui interviu acordat digi24.ro, că şeful Senatului se teme de o contracandidatură a sa, acesta fiind motivul schimbărilor privind congresul.

Constantin a mai adăugat că săptămâna viitoare vor fi două termene în instanţă în dosarele în care s-a atacat modalitatea de convocare a congresului şi a precizat că dacă instanţa îl va valida va fi unul, dacă nu, va trebui să se convoace un congres pe principii statutare.

„Tăriceanu spune că relaţia e ireconciliabilă. E ipocrizie, eu doar am tras un semnal de alarmă că deciziile sunt luate incorect. Cel care a făcut abuzuri e doar Tăriceanu. Abuzul se confundă în aceste zile cu numele lui Tăriceanu.

La Sinaia a încercat să justifice o preocupare de ce s-a ajuns la aceste abuzuri. Acum s-a spus că sunt apropiat de liberali. Trag un semnal de alarmă faţă de colegi. Nu eu am negociat cu liberalii după alegerile din 11 decembrie. Tăriceanu a avut un trimis – pe Daniel Chiţoiu – care e mâna sa dreaptă - să negocieze cu Falcă (liberalul Gheorghe Falcă - n.r.). Aveam un parteneriat de 7 ani cu PSD şi un rezultat foarte bun în alegeri. Nu poţi să spui hoţul! când tu tatonezi terenul în altă parte.

Sunt convins că în sinea sa Dragnea ştie că Tăriceanu îl va trăda. Sunt foarte convins. Am văzut şi semnale în aceste zile.

Privindu-l pe Tăriceanu am un regret enorm că acum doi ani m-am lăsat păcălit în această asociere care acum pare mioritică. A venit în casa noastră şi acum încearcă să ne scoată din casă”, a declarat Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne