Deputat USR: MAI a semnat un contract de achiziţie cu BMW, companie al cărei şef e prietenul lui Iohannis

Iohannis la Ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est
Iohannis la Ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est (Epoch Times România)

Răspunsul PNL-PSD-UDMR-AUR la criza economică şi de securitate globală a fost creşterea propriilor salarii şi achiziţii cu dedicaţie, a acuzat, joi, deputatul USR Teodor Lazăr, care a lansat un atac dur inclusiv la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

"România are de gestionat cel mai complicat context internaţional de la dispariţia Uniunii Sovietice, context marcat de o criză de securitate, o criză economică şi o criză energetică. Modul în care vom reuşi să gestionăm aceste probleme va defini rolul şi poziţia României în următoarele decenii. Din păcate, majoritatea parlamentară şi Guvernul se dovedesc constant incapabile să reprezinte interesele românilor şi să gestioneze aceste ameninţări deoarece singura lor preocupare este să-şi crească în mod nejustificat şi imoral propriile venituri şi să organizeze licitaţii cu dedicaţie pentru prieteni", a declarat Teodor Lazăr.

Deputatul USR arată că atât votul din Senat privind creşterea veniturilor demnitarilor, cât şi contractul de achiziţie cu BMW ce ridică suspiciuni au legătură directă cu preşedintele Iohannis.

"Preşedintele Iohannis este cel care a girat moral această guvernare socialistă, el este cel care ne-a spus că este nevoie de o majoritate parlamentară puternică pentru a gestiona crizele cu care se confruntă România. Însă, în loc să vedem o administraţie interesată de rezolvarea acestor crize şi de identificarea celor mai bune soluţii, vedem o administraţie interesată exclusiv de propria bunăstare. În plus, mult mai grav, vedem că Ministerul de Interne semnează un contract de achiziţie cu o companie privată al cărei şef este unul dintre prietenii preşedintelui Iohannis. Mai mult, preşedintele a beneficiat în trecut, gratis, de o maşină de lux pusă la dispoziţie de compania care a câştigat licitaţia. Toate acestea ne arată că actuala guvernare nu este interesată deloc de guvernare ci doar de îmbogăţirea lor şi a prietenilor lor din mediul de afaceri", a afirmat Teodor Lazăr.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne