Deputat USR: „PSD plăteşte în avans voturile UDMR pentru căderea guvernului!”

Deja online-ul vuieşte că Dragnea s-a asigurat că moţiunea de cenzură contra propriului guvern va trece, cu sprijinul UDMR. Însă acest sprijin pare că nu vine gratuit...
Adrian-Claudiu Prisnel
Adrian-Claudiu Prisnel (USR)

"PSD plăteşte în avans voturile UDMR pentru căderea guvernului, utilizând Parlamentul României", acuză, pe Facebook, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel, în contextul în care în spaţiul public se vorbeşte despre o înţelegere între Dragnea şi Kelemen Hunor pentru susţinerea moţiunii de cenzură.

"Azi, după negocierile dintre Liviu Dragnea şi Kelemen Hunor, parlamentarilor li s-a schimbat programul, fără nicio explicaţie. În loc de plen se lucrează în comisii, iar acolo au intrat doar proiectele de lege în care UDMR are interese.

Acum se discută la Comisia de Agricultură Codul Silvic, pe repede înainte, pentru a putea intra la vot final în plen mâine. Şedinţa a fost convocată neregulamentar, cu mai puţin de 24 de ore înainte", scrie, pe Facebook deputatul, în contextul în care liderul UDMR a transmis semnale că va sprijini moţiunea.

Prisnel mai precizează ca „sunt multe amendamente utile, sau inofensive, dar şi câteva pe care nu le-am avut în faţă, şi care, auzindu-le sună foarte mult a "pork"”.

"De exemplu, un amendament UDMR pare să lase pădurarul să exploateze, dar să şi transporte lemnul. La alte comisii proiectul de lege care scade pragul pentru aplicarea dreptului la utilizarea limbii materne de la 20% la 10%.

Vedem mâine la plen ce putem face", susţine Claudiu Prisnel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne