Descindere la manelistul Dani Mocanu în dosarul leului rănit din videoclip

Dani Mocanu si leul
Dani Mocanu si leul (Captura Video)

Manelistul Dani Mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit. Anterior, în cursul dimineţii, mascaţii au făcut percheziţii acasă la manelist, relatează Digi24.ro.

Mocanu a lansat recent un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet. Manelistul s-a arătat însă indignat că cei care conduc România se interesează de leul lui, în loc să se ocupe de problemele grave ale ţării.

"Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în ţara noastră şi vă dau şi câteva exemple:

Sunt familii întregi care mor de foame în casă, sunt bătrâni care nu le ajung pensiile, sunt copii care nu le ajung alocaţiile, sunt oameni care n-au un acoperiş asupra capului, trăim într-o ţară în care avem mai multe biserici decât spitale. Mai nou acum ne-aţi închis în casă şi aţi stopat toate fabricile rămânând ţara fără locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante şi v-aţi găsit acum să vă interesaţi de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăieşte mai bine decât voi toţi şi are tot ceea ce şi-ar putea dori un animal şi este perfect sănătos din toate punctele de vedere.
Vă doresc o zi bună tuturor şi vă mulţumesc pentru reclama în plus pe care o faceţi gratuit videoclipului meu. Dumnezeu să fie cu voi.", susţinea manelistul acum două zile.

Astăzi, după ce mascaţii au descins la el, manelistul s-a arătat din nou deranjat. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un scurt clip cu mascaţii care au venit să-i percheziţioneze locuinţa, cu mesajul: „Mascaţii au venit în căutarea leului şi da, chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile şi ne supunem... dar unde e leul?”.

Mai amintim că după ce opinia publică s-a indignat de faptul că în clipul lui Mocanu leul pare a fi rănit, manelistul a susţinut că leul n-avea de fapt nicio problemă, ci era doar machiat profesional ca să arate mai feroce. Nu este însă limpede de ce leul nu este de găsit dacă acesta nu a fost rănit şi este în stare bună.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne