Donald Trump citează surse din intelligence: China amplasează trupe la graniţa cu Hong Kong-ul

Donald Trump
Donald Trump (Darren McCollester/Getty Images)

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat marţi, citând surse din comunitatea de informaţii, că guvernul Chinei a amplasat trupe la graniţa cu Hong Kong-ul.

Preşedintele american a făcut apel la calm în postarea sa.

Între timp, protestele au blocat aeroportul din Hong Kong - unul dintre cele mai importante din Asia de Sud Est - pentru a doua zi consecutiv.

Nu a fost clar dacă Donald Trump s-a referit la informaţii noi privind amplasarea de trupe, sau cele pe care mass media le-a raportat deja.

„Conform informaţiilor pe care le avem, guvernul chinez amplasează trupe la frontiera cu Hong Kong-ul. Toată lumea ar trebui să fie calmă! ”, a spus Trump.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe