Donald Trump citează surse din intelligence: China amplasează trupe la graniţa cu Hong Kong-ul

Donald Trump
Donald Trump (Darren McCollester/Getty Images)

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat marţi, citând surse din comunitatea de informaţii, că guvernul Chinei a amplasat trupe la graniţa cu Hong Kong-ul.

Preşedintele american a făcut apel la calm în postarea sa.

Între timp, protestele au blocat aeroportul din Hong Kong - unul dintre cele mai importante din Asia de Sud Est - pentru a doua zi consecutiv.

Nu a fost clar dacă Donald Trump s-a referit la informaţii noi privind amplasarea de trupe, sau cele pe care mass media le-a raportat deja.

„Conform informaţiilor pe care le avem, guvernul chinez amplasează trupe la frontiera cu Hong Kong-ul. Toată lumea ar trebui să fie calmă! ”, a spus Trump.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe