Dr. Semir Osmanagich, istoria omenirii predată în şcoală este greşită!

Triunghiul format de Piramidele Lunii, Soarelui şi Dragonului din Visoko, Bosnia.
Triunghiul format de Piramidele Lunii, Soarelui şi Dragonului din Visoko, Bosnia. (www.bosnianpyramids.org)

Atât de multe dovezi arheologice răspândite în fiecare colţ al globului par să confirme existenţa unei societăţi umane extrem de avansate, care a trăit înainte de sfârşitul ultimei ere glaciare, încât unii cercetători cer recunoaşterea oficială de către comunitatea ştiinţifică.

Dr. Semir Osmanagich, antropolog în Houston şi fondator al Parcului Arheologic din Bosnia (Bosnian Archaeology Park) susţine cu certitudine că dovezile ştiinţifice confirmă dincolo de orice îndoială, faptul că, în trecut, pe Pământ a existat o civilizaţie extrem de avansată tehnologic care necesită rescrierea cărţilor de istorie. În urma examinărilor unor structuri identificate în mai multe situri arheologice, cercetătorul estimează că această civilizaţie avansată a existat acum aproximativ 30 de mii de ani.

"Recunoscând că ne găsim în faţa unor dovezi fundamentale care confirmă existenţa unei civilizaţii atât de vechi şi atât de avansate forţează comunitatea ştiinţifică să-şi reconsidere înţelegerea cu privire la dezvoltarea civilizaţiei şi istoriei", declară antropologul american."Datele concludente asupra sitului piramidelor bosniace din Visoko, furnizate de mai multe laboratoare independente care au efectuat datarea cu radiocarbon, au confirmat faptul că structurile datează de acum mai bine de 29 de mii de ani". Analizele au fost efectuate pe un material organic găsit în situl arheologic. Toate rapoartele publicate fac imposibil de negat autenticitatea acestei descoperiri care ar necesita rescrierea istoriei omenirii.

Printre subiectele de interes major în rândul savanţilor există unele fenomene energetice misterioase pe care aceştia încă nu reuşesc să le înţeleagă şi care, potrivit lui Osmanagich, mai devreme sau mai târziu, vor fi analizate ştiinţific.

Cele patru piramide bosniace sunt aliniate la cele patru puncte cardinale şi toate orientate spre Steaua Nordului.

"Echipa de cercetători care a condus o serie de studii interdisciplinare este deosebit de interesată de studiul enigmaticei energii cosmice care pare să emeargă din situl arheologic din Bosnia. Scopul studiului este de a înţelege marea cunoaştere deţinută de cultura antică, în urma căreia au rămas aceste incredibile lucrări".

"Deşi de-a lungul anilor au fost descoperite mii de piramide pe întreaga planetă, niciuna dintre ele nu are calitatea de construcţie şi vechimea celor bosniace", explică Osmanagich.

"Studiile realizate de echipe interdisciplinare arată că piramidele bosniace sunt cu mult mai vechi şi cu mult mai mari decât cele cunoscute.

În cazul în care, aşa cum sugerează cineva, piramidele sunt mari centrale electrice care pot produce energie, înţelegerea tehnologiei care stă la baza funcţionării lor ar putea elibera omenirea de dependenţa de combustibilii fosili şi inaugurarea unei noi ere de prosperitate şi armonie cu natura".

Şi publicul larg manifestă de asemenea un interes din ce în ce mai mare faţă de aceste subiecte, în special legat de adevărata noastră origine.

Există multe îndoieli şi apar din ce în ce mai multe descoperiri care sunt în conflict cu teoria oficială. Ce se întâmplă, de exemplu, dacă în timpul săpăturilor se găsesc urme de pantofi sau unelte "moderne", dar care datează cu milioane de ani în urmă?

Sau urme de picior cu neputinţă de distins de cel al fiinţelor umane moderne în depozitele de cenuşă vulcanică cu o vechime de peste 3,6 milioane de ani, descoperite de cercetătorii de la situl din Laetoli, Tanzania, din Africa de Est?

Un autor binecunoscut, Michael A. Cremo, în cartea sa Arheologia Interzisă, (Michael A. Cremo şi Richard L. Thompson) teoretizează că avansta cunoaştere a civilizaţiilor antice, cu o înaltă tehnologie, a fost suprimată sau ignorată de comunitatea ştiinţifică, deoarece contrazice convingerile curente despre originea lui Homo sapiens, demolând actuala paradigma dominantă.

Cartea documentează o cantitate masivă de dovezi care arată că oamenii au existat pe Pământ de sute de milioane de ani, contrazicând astfel teoria darwinistă cu privire la evoluţia umanităţii.

"Dacă nu am evoluat din maimuţe, atunci de unde venim?" Răspunsul hotărât al autorului la această întrebare este decăderea.

"Noi nu am evoluat din materie, în schimb, am decăzut sau am coborât din domeniul conştiinţei pure, spirit. Înainte de a pune întrebarea: "De unde au venit oamenii? ar trebui în primul rând să reflectăm: "Ce este o fiinţă umană?" Cremo afirmă că oamenii sunt o combinaţie de materie, minte, şi conştiinţă (sau spirit).

Michael Cremo furnizează informaţii şi dovezi că noi, fiinţele umane, nu suntem doar materie care trăieşte într-un univers fizic. Noi suntem fiinţe spirituale dotate cu un corp, minte şi conştiinţă şi trăim, în acelaşi timp, în acest univers vizibil şi într-o multitudine de alte dimensiuni invizibile.

Profesorul emerit William A. Tiller de la Universitatea Stanford susţine, de asemenea, că suntem mult mai mult decât carne şi sânge. "Suntem cu toţii spirite care trăiesc o experienţă fizică. Suntem produsul gândurilor, atitudinilor şi acţiunilor trăite în acest enorm simulator care este Universul", afirmă Tiller. "În acest simulator suntem, dintr-un punct de vedere, trup muritor dar, în esenţă, indestructibil din punct de vedere al conştiinţei".

Michael A. Cremo, specializat în istoria şi filozofia ştiinţei, este cercetător asociat al Institutului Bhaktivedanta. Este membru al Congresului Mondial Arheologic, al Asociaţiei Europene a Arheologilor, al Societăţii de Istoria Ştiinţei, şi al Asociaţiei de Filozofia Ştiinţei.

Richard L. Thompson, membru fondator al Institutului Bakhtivedanta, este licenţiat în matematică la Universitatea Cornell.