Dragnea îl ameninţă din nou pe Cioloş

Preşedintele Liviu Dragnea este nemulţumit de unii dintre membrii Cabinetului Cioloş, aşa că a trecut din nou la ameninţări.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Premierul Dacian Cioloş ar trebui să înceapă să facă remanieri, altfel s-ar putea trezi cu un val de moţiuni simple care se vor opri cu greu, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea, relatează stiripesurse.ro.

"Cred că premierul Cioloş ar trebui să înţeleagă semnalele astea. Deocamdată, ideea de moţiuni simple a fost suspendată, dar dacă întârzie foarte mult şi vor începe moţiunile simple se vor opri foarte greu. Nu este vorba doar de un ministru sau de un minister. Numai dacă ne gândim şi la unele declaraţii ale unor membri ai cabinetului, fapte, acţiuni, inacţiuni, bâlbâieli ... crează imaginea de ansamblu a unui Guvern care până acum nu şi-a găsit calea. O să mai aşteptăm.

Există nemulţumiri nu doar în rândul nostru, dar şi în rândul populaţiei. Dar până azi ne-am concentrat foarte mult pe echipa de candidaţi, avem timp în perioada următoare să discutăm şi despre acest lucru", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă de acum încolo Guvernul ar trebui să fie "mai atent", preşedintele PSD a replicat: "E târziu, era bine să fie atenţi până astăzi. Au deja patru luni de zile în care au cam arătat ce pot să facă. (...) Nu sunt departe (moţiunile simple n.r.)".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne