Dragnea râde de Iohannis: Reacţia la ameninţările lui Putin, de o violenţă rară. S-au dus la maraton

Lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis la ameninţările liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la adresa României, nu a rămas netaxată de social-democraţi. Liviu Dragnea a profitat de ocazie pentru a-l ironiza puţin pe şeful statului.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ironizat, luni, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis la adresa ameninţărilor preşedintelui rus Vladimir Putin.

"Reacţia statului român la ameninţările lui Putin a fost una de o violenţă rară. S-au dus la un maraton. Deci cred că Putin la ora asta şi tot Ministerul Apărării din Rusia se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea ameninţare cu maratonul este de o violenţă nemaîntâlnită şi nesperată inclusiv de noi.

Deci reacţie foarte puternică, adică toţi am fost mândri că am fost români şi că suntem conduşi atât de bine", a declarat Liviu Dragnea, răspunzând unei întrebări pe această temă, citat de Mediafax.

Liderul PSD face referire la faptul că soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a participat, sâmbătă, la un semimaraton la Sibiu pentru a susţine bebeluşii născuţi prematur. La eveniment a participat şi şeful statului care şi-a susţinut soţia de pe bicicletă.

Amintim că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse pentru că găzduiesc elemente ale sistemului antirachetă al Statelor Unite pe care Moscova îl consideră o ameninţare. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne