Dragnea: S-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu

"Am spus acum ceva timp că nu vreau să organizeze PSD-ul un miting, am preferat să strângem semnături prin această campanie, campanie care va continua", a declarat liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, în contextul protestelor îndreptate împotriva Cabinetului Grindeanu.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Social-democraţii au strâns peste 1.400.000 de semnături la nivel naţional pentru susţinerea Cabinetului Grindeanu şi a programului de guvernare, a anunţat miercuri, la finalul Comitetului Executiv Naţional, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Ne-a informat secretarul general că până la acest moment, ca urmare a campaniei de strângere de semnături iniţiată acum ceva timp de noi, s-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susţinerea Guvernului şi a programului de guvernare, acţiune care continuă. Am spus acum ceva timp că nu vreau să organizeze PSD-ul un miting, am preferat să strângem semnături prin această campanie, campanie care va continua. Pentru noi este important, este un număr strâns, acţiune începută într-o perioadă care era destul de dificilă", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

În cadrul aceleaşi şedinţei a CExN, secretarul general al PSD a prezentat şi o evidenţă a unor rezoluţii adoptate în unanimitate în organizaţiile judeţene ale PSD.

Rezoluţiile respective au trei puncte: susţinerea conducerii şi a preşedintelui PSD "necondiţionat", susţinerea premierului Sorin Grindeanu şi a Guvernului României şi "o decizie" în legătură cu propunerea de sancţionare a primarului Iaşului, Mihai Chirica.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne