Drulă, atac dur la adresa lui Cîrstoiu: Candidatul dezastru. Am avut un experiment cu un medic, ce s-a terminat cu şpagă în canapea

Cătălin Drulă
Cătălin Drulă (USR)

Liderul USR, Cătălin Drulă, a discutat, miercuri, la B1 TV, despre candidaţii care se află în cursa pentru Primăria Bucureşti, spunând despre medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL, că este un “dezastru”. În plus, Drulă a declarat că se doreşte înlăturarea lui Nicuşor Dan din cauză că “nu se mai poate fura la Primăria Capitalei”.

“Este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor, în primul rând. Ştim foarte bine că miza lor a fost să pună candidaţi comuni împotriva primarilor USR, a lui Nicuşor Dan. N-am primit niciodată o explicaţie de ce fac asta. Să nu mai fie Nicuşor Dan, că nu se mai poate fura la Primăria Capitalei, de fapt, asta e miza. L-au scos un pic până la târg şi pe domnul Burduja, ca în bancul cu ‘să-l facă de râs’ şi până la urmă a apărut candidatul surpriză, domnul Cîrstoiu, candidatul dezastru, care n-are nici în clin, nici în mânecă cu administrarea unui oraş, a unei capitale cum e Bucureştiul. N-are vocaţie, nu a fost pasionat de asta, omul e medic, am mai avut un experiment cu un medic - care nu s-a terminat bine, s-a terminat cu şpagă în canapea - pe Oprescu, care acum e fugit în Grecia.

Pe de altă parte, pare de o aroganţă … îl întreabă colegii din presă nişte întrebări absolut legitime, ‘ce faceţi cu consultaţiile? Vă trimiteţi pacienţii de la public la privat, că nu e în regulă, nu e legal, sunt conflicte de interese’ şi le răspunde ‘păi eu v-am tratat pe dumneavoastră şi colegii dumneavoastră din redacţie’, adică se înţelege de aici că el crede încă în rolul ăla al doctorului căruia îi pupă toată lumea mâna. Aici e Bucureşti, e 2024, e capitală, au greşit. Nici Piedone nu crede”, a precizat Drulă.

De asemenea, liderul USR a afirmat că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, face parte din “filmul ăsta” şi că este din “prezentul nostru”:

“Eu zic că Nicuşor e din filmul ăsta, e din prezentul nostru. E şi primarul în funcţie, care s-a apucat de a asana finanţele oraşului. Bucureştiul are rating bun, s-a apucat de înlocuit conductele alea, se vede prin tot oraşul, s-a apucat de cumpărat mijloace de transport în comun, 300 de troleibuze, autobuze electrice, tramvaie. Mai sunt lucruri de făcut şi o recunoaşte şi el.

Uite eu, de exemplu, am avut o discuţie cu Nicuşor Dan destul de onestă, trebuie în mandatul 2 să extindă zona de transport alternativ, piste de bicicletă, e una dintre promisiunile de campanie. Am înţeles că au fost foarte proaste proiectele care au venit din urmă, nu mă miră, ştiu şi eu din experienţa mea de la Transporturi, dar e de treabă, şi Nicuşor e pe treabă, asta e diferenţa”.

La rândul său, Cîrstoiu a răspuns miercuri seara, la B1 TV, la acuzaţiile de incompatibilitate cu care s-a confruntat în ultimele zile şi la atacurile lansate de adversarii direcţi la alegerile locale, diverşi politicieni şi ziarişti.

“Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup. Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate. La modul real, nu sunt în stare de incompatibilitate”, a precizat Cîrstoiu, adăugând că discuţiile din spaţiul public referitoare la incompatibilitatea sa sunt “nişte poveşti, nu mizerii”.

Totodată, întrebat despre cele patru sesizări la ANI care-l vizează, Cîrstoiu a spus: “Foarte bine, până la urmă democraţia asta înseamnă, un pluralism de idei. Eu nu am avut nicio relaţie contractuală, remunerată sau neremunerată, cu o clinică privată”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne