Durerile gingivale sunt greu de suportat de bebeluş? Încearcă jucării de dentiţie (P)

Jucarii dentitie (Little Prints)
Advertorial
29.04.2024

Copii au nevoie de grijă maximă pe tot parcursul vieţii. Atenţia pe care părinţii o oferă încă din primele luni de viaţă, va contribui la o creştere armonioasă şi o dezvoltare corectă a copilului. Produsele folosite, materialele din care sunt confecţionate acestea, suzetele, stilul lor, produsele pentru diversificare sau chiar păturile utilizate joacă un rol foarte important în confortul copilului.

Nimic nu este ales la întâmplare, nici când vine vorba despre jucării dentiţie pentru bebeluşi. Descoperă produsele atent selectate pentru copilul tău la Little Prints. Ai la dispoziţie o gamă extinsă de jucării pentru dentiţie şi nu numai.

Materialul folosit în confecţionare jucăriilor pentru dentiţie - aspect esenţial în sănătatea bebeluşului

Fiecare accesoriu sau produs pe care îl foloseşte copilul este foarte important. Există o mulţime de materiale care pot păstra şi transporta microbi sau acarieni, lucru pe care cu siguranţă nu ţi-l doreşti pentru copilul tău.

Jucăriile pentru dentiţie disponibile la Little Prints sunt confecţionate din silicon, special pentru bebeluşi. Materialul nu este toxic, se dezinfectează foarte uşor, rezistă la temperaturi înalte şi nu afectează sănătatea copilului în vreun fel.

Modelele sunt diverse, iar calitatea produselor este una mulţumitoare. Jucăriile pentru dentiţie sunt ideale pentru a calma mâncărimile de la nivelul gingiilor şi alteori sunt potrivite chiar şi pentru durerile de dinţi sau gingii. Aceste jucării au texturi diverse, care pot stimula erupţia dentară. Siliconul alimentar moale nu va genera niciun fel de alergie, aşadar sunt foarte sigure din acest punct de vedere.

Tipuri de produse pe care le poţi comanda pentru dezvoltarea copilului

De la funcţiile cognitive, până la atenţia sporită pe care o poate dezvolta copilul sunt aspecte foarte importante ce pot fi stimulate cu ajutorul anumitor produse. De la suzete pentru fructe, până la produse pentru diversificare şi alimentaţie, precum şi jucăriile pentru dentiţie, toate acestea sunt special concepute pentru dezvoltarea copilului.

Little Prints cuprinde o gamă extinsă de accesorii pe care le poţi comanda. Poţi opta pentru diverse suzete şi sticluţe, inclusiv cu recipiente pentru fructe, jucării de diferite tipuri sau sticluţe speciale pentru laptele bebeluşului. De pe site-ul oficial Little Prints poţi comanda online:

● Sisteme de transport şi odihnă.

● Boluri, tacâmuri şi farfurii pentru diversificare şi alimentaţie.

● Pături.

● Suzete şi sticluţe.

● Jucării pentru dezvoltarea atenţiei.

● Produse esenţiale pentru nou-născuţi.

În gama de produse de pe site găseşti mai multe variante, care pot îndeplini cu succes toate criteriile în materie de calitate şi aspect. Confecţionate doar din materiale netoxice, produsele pot fi de mare ajutor în creşterea copilului, încă de la primele zile de viaţă.

Magazinul online Little Prints dispune de tot necesarul pentru bebeluşul tău. Cu astfel de produse poţi spori confortul celui mic, fie că este în perioada colicilor şi doarme agitat, fie că îi creezi garderoba de sezon - şi ţii cont că fiecare articol vestimentar să fie realizat din materiale soft şi plăcute la atingere.

Pentru mai multe detalii, ai la dispoziţie numărul de telefon de pe site sau adresa de e-mail hello@littleprints.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor