Educatoare infectată cu Covid-19: Există! Nu prea mai avem cum să fugim de-acum

.
. (Epoch Times România)

Paula Trofin, o tânără educatoare internată de trei zile la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi după ce a fost confirmată cu Covid-19, a relatat, la Digi24, cum a evoluat situaţia în cazul său din momentul în care a avut primele mici simptome.

În contextul în care mulţi neagă existenţa coronavirusului spunând: „Eu nu cunosc pe nimeni care să fie bolnav”, până când, într-o zi, află de o cunoştinţă, o rudă, un prieten ca fiind infectat, Trofin declară: „Nu prea mai avem cum să fugim de-acum”.

Tânăra educatoare relatează că, deşi nu a avut simptome puternice, cu toate acestea plămânii săi sunt afectaţi.

„Mă simt bine. Am trei zile de spitalizare. La mine simptomele nu au fost cele obişnuite, adică am avut doar două: oboseală maximă, credeam că e de la căldură, eu fiind deja în izolare la domiciliu, şi apoi probleme de respiraţie. M-am panicat şi am sunat la 112, ţinând cont că intrasem în contact cu o persoană confirmată. [...] Nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare, nu am avut tuse, nici dureri în gât, nici febră. M-a afectat direct la plămâni”, a povestit Trofin.

Femeia declară că a fost „fascinată” să descopere că fiecare pacient are propriul tratament pentru Covid-19, în funcţie de starea lui.

„Noi suntem şapte în salon, [...] fiecare are schemă separată, în funcţie de ce a ieşit la analize, în funcţie de anumiţi parametri. Asta m-a fascinat, că e cumva personalizat fiecare tratament şi mi se pare o luptă uriaşă cea pe care o fac medicii aici”, a declarat Paula Trofin.

Tânăra educatoare afirmă că se teme pentru fetiţa sa, aflată în izolare acasă.

„Mă tem şi pentru fetiţa mea, că este acasă cu soţul meu în izolare şi sunt asimptomatici şi sper să rămână în continuare. Ei încă n-au făcut testul. Dacă n-ai simptome, nu-ţi face nimeni test, doar dacă ai simptome şi nu mi se pare OK”, susţine femeia.

Pentru cei care nu cred în existenţa virusului, Paula Trofin are un mesaj:

„Există! Că a fost eliberat intenţionat, că mama natură l-a creat nu mai are nicio relevanţă. Ideea este că se află pe tot Pământul, ne afectează pe cei mai sensibili şi trebuie să fim mult mai atenţi decât credem noi. Să avem mai multă grijă de noi şi de cei din jur”, îndeamnă tânăra educatoare.

Articolul complet aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură