Emil Boc: Tăriceanu e ultimul om din România care are dreptul să vorbească despre viziune politică

La scurt timp după ce Călin Popescu Tăriceanu declara că Emil Boc nu a fost om de viziune nici ca prim-ministru, nici ca primar, edilul din Cluj îi dă replica liderului ALDE.
Primarul Clujului Emil Boc
Primarul Clujului Emil Boc (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Călin Popescu Tăriceanu este ultimul om din România care are dreptul să vorbească despre viziune politică, în condiţiile în care a lăsat ţara complet nepregătită în faţa crizei economice iar prin măsurile luate a agravat situaţia României, a declarat Emil Boc, potrivit Gazetei de Cluj.

"În contextul creşterii economice de 8%, Călin Popescu Tăriceanu a lăsat ţara cu un deficit bugetar de 5,2%, fapt ce a îngreunat decisiv situaţia economică a României în perioada 2009-2012.

Iar tot legat de viziune, în timp ce Municipiul Cluj-Napoca a reuşit să devină principalul competitor al Bucureştiului şi primul oraş din România în materie de calitate a vieţii, ca urmare a unei viziuni aplicate coerent de Primărie, nu ştiu să existe vreo primărie condusă de către ALDE care să conteze la nivel naţional", a subliniat Emil Boc.

Anterior, preşedintele Senatului susţinea că Emil Boc a dovedit atât ca primar, cât şi ca prim-ministru, că nu este un om de viziune, ci un executant mărunt.

"Dl. Boc dovedeşte şi ca primar, aşa cum a dovedit şi ca prim-ministru, că nu este un om de viziune, este un executant mărunt - dacă se găseşte şi un şef care să-i dea ordine n-ar fi niciun fel de problemă să se conformeze - şi nu face decât să meargă exact pe tiparele politice cele mai proaste pe care România le-a dobândit în cei 26 de ani de la căderea comunismului.

Adică, mafia politică la Cluj are o dimensiune aparte, mafia este familia politică, dl. Boc şi cu finul; finul şi cu naşul, împreună conducem oraşul. Chiar putem face o epigramă pentru dl. Boc", a adăugat Tăriceanu, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne