Europa Conference League. Adrian Gula (antrenor DAC 1904) - FCSB porneşte cu prima şansă

Vicecampioana României întâlneşte formaţia slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei europene. În tur, FCSB a câştigat cu scorul de 1-0.
Antrenorul formaţiei FC DAC 1904 Dunajska Streda, Adrian Gula.
Antrenorul formaţiei FC DAC 1904 Dunajska Streda, Adrian Gula. (Adrian Gula/facebook)

Antrenorul formaţiei FC DAC 1904 Dunajska Streda, Adrian Gula, a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă, cu ocazia manşei retur a turului 3 preliminar a Europa Conference League la fotbal.

"Procentual nu aş putea să vă spun şansele de calificare ale fiecărei echipe. E clar că există un favorit, FCSB, a marcat la noi acasă, dar poate într-un fel acest lucru va atârnă greu pe umerii FCSB-ului. Pentru că, marcând la noi, aici va trebui să facă un meci foarte bun. Şi poate că asta va fi şansa noastră.

În procente nu aş putea spune şansele, dar noi am putea să profităm de greutatea care atârnă pe umerii FCSB-ului. Probabil că amândouă echipele vor intra tare în meci, dar eu am pregătit meciul în aşa fel încât să fie combinaţii la mijlocul terenului, echipa mea să joace tehnic. Probabil că mâine va fi un meci tehnic, bine gândit, cel puţin la mijlocul terenului", a declarat tehnicianul.

"Ne aşteaptă un meci greu, ştim foarte bine ce ne aşteaptă. A trecut doar o singură repriză, însă, a doua repriză o jucăm aici. Jucătorii sunt montaţi, sunt pregătiţi şi am simţit o atmosferă plăcută şi aş vrea să ne calificăm. În ultimul meci am menajat câţiva jucători pentru ca mâine să intrăm pregătiţi 100% şi să avem echipa completă. Vor conta aceste mici detalii, dar va conta desigur şi cum va evolua echipa mea.

FCSB are calitate individuală, dar nu pot să numesc pe cineva anume. Pe noi ne interesează echipa noastră. Şi noi avem calităţi individuale foarte bune şi vreau ca în meciul de mâine să le şi arate pe teren jucătorii noştri. Va conta foarte mult şi atmosfera, pentru că vor fi mulţi spectatori mâine, va da un plus acestui meci", a adăugat Adrian Gula.

În caz de calificare FCSB va juca în play-off-ul competiţiei cel mai probabil cu Viking Stavanger (Norvegia), care s-a impus cu 5-1 în primul meci cu Sligo Rovers FC (Irlanda). Primul meci s-ar juca la Bucureşti (18 august), iar calificarea se va decide în deplasare (25 august).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport