"Execuţia" lui Zgonea, amânată din nou. Dragnea îl ameninţă pe şeful de grup cu demiterea

Valeriu Zgonea se ţine bine de fotoliul de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Foştii săi colegi au înregistrat un nou eşec în tentativa de a-l debarca, tot din motive procedurale, fapt ce i-a stârnit indignarea liderului PSD Liviu Dragnea care a trecut la ameninţări.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Liderul deputaţilor social-democraţi, Florin Pâslaru, trebuie să urgenteze procedurile în vederea revocării lui Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat marţi, la finalul şedinţei CExN al PSD, liderul partidului Liviu Dragnea, avertizând totodată că, dacă se va mai împiedica o dată în proceduri, nu mai poate rămâne lider de grup.

"În ceea ce priveşte nominalizarea unui membru PSD din Camera Deputaţilor ca posibil înlocuitor al lui Valeriu Zgonea am luat mandatul Comitetului Executiv Naţional pentru ca BPN-ul să hotărască acest lucru, urmând să facem o analiză serioasă. Avem o listă lungă. PSD e un partid foarte mare, care tocmai a reputat o victorie foarte mare. În Biroul Permanent Naţional, exact după momentul în care postul va rămâne vacant, vom avea o discuţie şi vom lua o decizie", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Şeful PSD susţine că este "foarte supărat", pentru că a înţeles că Valeriu Zgonea a susţinut într-o nouă conferinţă de presă că a identificat din nou o serie de "probleme procedurale, ilegalităţi, nu mai ştiu", motiv pentru care i-a transmis un avertisment liderului de grup, Florin Pâslaru.

"Eu i-am transmis domnului Pâslaru, colegul meu, liderul de grup, şi îi spun şi acum, că dacă şi de data asta se vor împiedica în proceduri nu mai poate rămâne lider de grup. Şi o să mă gândesc serios şi la colegii mei care sunt în Biroul permanent al Camerei, pentru că ar fi ruşinos, dincolo de faptul că este un cetăţean care s-a legat de scaun.

Asta e problema dumnealui, dar ar fi ruşinos pentru noi ca grup parlamentar şi pentru celelalte grupuri care ne susţin să nu putem elibera acea funcţie care e ocupată acum de cineva fără de partid. Din acest motiv, nu vreau să-l creăm şi noi pe Predoiu al nostru, 'preşedintele to be elected'. Chiar nu vrem să ajungem în situaţia aceasta", a adăugat Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne