FCSB - Universitatea Craiova 4-1, în play-off-ul Ligii I

"Am dominat jocul de la un capăt la celălalt din punct de vedere tactic..Îmi felicit jucătorii pentru că au ştiut să gestioneze foarte bine jocul. Sper ca de acum încolo să o ţinem tot aşa." a declarat Bogdan Vintilă după victoria la scor înregistrată în faţa oltenilor.
FCSB - Universitatea Craiova 4-1 (1-1), meci din etapa   a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal.
FCSB - Universitatea Craiova 4-1 (1-1), meci din etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)

FCSB a avut o seară magică pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică seara, unde în etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal a primit replica Universităţii din Craiova.

Partida desfăşurată fără spectatori, conform deciziei LPF, după ce autorităţile au interzis activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane în încercarea de a opri răspândirea noului coronavirus, s-a terminat cu scorul de 4-1 (1-1).

Formaţia lui Bogdan Vintilă a punctat prin Răzvan Oaidă (23, 57), Florin Tănase (79) şi Dennis Man (84), în timp ce de la oaspeţi s-a evidenţiat Cristian Barbut (45).

”Îmi felicit jucătorii pentru că au ştiut să gestioneze foarte bine jocul. Sper ca de acum încolo să o ţinem tot aşa.. Doar cu atitudine reuşeşti să faci lucruri bune. Eram convins că vom marca multe goluri. Am dominat jocul de la un capăt la celălalt din punct de vedere tactic. Îi felicit pe jucători.”, a spus Bogdan Argeş Vintilă, potrivit digisport.ro.

Ambele grupări au irosit ocazii bune de a marca de-a lungul timpului regulamentar de joc, dar fără a aduce alte modificări tabelei de marcaj. FCSB a ratat prin Florinel Coman (26), Dennis Man (36 - bară, 53, 62), Coman (53), în timp ce Universitatea şi-a creat oportunităţi prin Ştefan Băiarăm (58), mingea lovind ambele bare la şutul său, şi Elvir Koljic (65).

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul doi în clasamentul din play-off, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, 26, şi la trei puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport