Fetiţă israeliană înjunghiată mortal în Cisiordania de un atacator palestinian

Numărul israelienilor ucişi în atacuri comise de palestinieni continuă să crească. În cel mai recent caz, o fată de doar 13 ani şi-a pierdut viaţa după ce un bărbat a pătruns în dormitorul ei şi a înjunghiat-o de mai multe ori.
Forţele de securitate israeliene cercetează locuinţa fetiţei ucise în Kiryat Arba, 30 iunie 2016.
Forţele de securitate israeliene cercetează locuinţa fetiţei ucise în Kiryat Arba, 30 iunie 2016. (Captură Foto)

O fetiţă de 13 ani a murit la spital din cauza rănilor după ce fusese înjunghiată joi de mai multe ori în locuinţa ei din colonia Kiryat Arba, în Cisiordania. Un alt bărbat, care s-a grăbit la faţa locului, a fost împuşcat din greşeală de un paznic în civil, a raportat Times of Israel.

Hallel Yaffe Ariel a fost tratată la Centrul Medical Shaare Zedek din Ierusalim pentru multiple plăgi prin înjunghiere în partea superioară a corpului. Fata a fost dusă la unitatea medicală în timp ce era inconştientă, nu respira şi se afla în stare gravă.

Forţele Israeliene de Apărare au susţinut, într-o declaraţie, că atacatorul lui Ariel a fost împuşcat şi ucis. Identitatea lui nu a fost dezvăluită, dar armata l-a descris ca un terorist, ceea ce deseori indică faptul că este vorba de un atacator palestinian.

Un paramedic care a consultat-o pe fată la faţa locului a precizat că starea ei era gravă când a fost urcată în ambulanţă.

În 8 iunie, patru persoane au fost ucise şi alte 16 au fost rănite când doi bărbaţi înarmaţi, ambii suspectaţi ca fiind palestinieni conform Associated Press, au deschis focul asupra unei cafenele aglomerate în Piaţa Sarona din Tel Aviv.

În cele 8 luni care au precedat aceste două atacuri, palestinienii au desfăşurat zeci de atacuri în care au fost ucişi 32 de israelieni şi doi americani.

În 24 iunie, o femeie palestiniană a intrat cu automobilul într-un vehicul israelian - fiind considerat un posibil atac prin tamponare - în faţa coloniei Kiryat Arba.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe